Bicycle Artist

53,00 lei

Ia-ti acest pachet si dezlantuieste-ti visurile artistice! Un pachet de carti de joc care scoate artistul din noi cand il tinem in mana. Excelente pentru trucuri, magie, colectie sau jocuri cu prietenii.

Fara tablourile consacrate, am aprecia peisajele la fel de mult? Fara literatura, am arata empatie? Fara marii magicieni, i-am mai putea pe altii sa viseze? O lume fara artisti ar fi o lume fara frumusete. a lume fara artisti ar fi fara forma si culoare.Nu este artistul cel care prin arta sa isi exprima libertatea? Sau cel care este capabil sa curbeze lucruri pe care altii le vad perfect drepte?Cu fiecare moment de exprimare artistica, un artist traieste viata, si de cele mai multe ori un artist ii motiveaza pe altii sa traiasca. Acest pachet de carti de joc a fost creat pentru a exprima ceea ce inseamna un artist pentru lume!Design custom, produs de Prestige Playing Card Co. si printat de United States Playing Card Company.

1
Stoc epuizat


redeem
Acest produs iti poate aduce pana la 5 puncte de loialitate . Cosul tau contine 5 puncte echivalentul unui voucher in valoare de 2,50 lei .


Detalii ale produsului

USPCC
CARDSBICARTIST

Referinte specifice

Review-uri (0)