GAIA

70,00 lei

GAIA sunt carti de joc create in cinstea lumii noastre! Printate in editie limitata, cartile de joc GAIA ne fac sa pasim prin padurea tropicala, sa dormim sub stelele savanei sau sa tremuram de frica in tundra in fata unui leopard argintiu.Un adevarat spectacol al naturii intr-un pachet de carti de joc.

In anul 1970, James Lovelock a sugerat ca planeta noastra ar putea fi vazuta ca un sistem unic, autoregalbil, in care animalele modeleaza mediul si viceversa. Metafora sa a schimbat pentru totdeauna modul cum vedem lumea in care traim, fiecare planta si animal formeaza un lant vital, interconectat intregului.Ben Sinclair, celebreaza aceasta metafora prin pachetul de carti de joc de o frumusete aparte GAIA.Caracteristici speciale:- include 54 de carti de joc poker size (52 de carti de joc + jokers)- cutie embosata, cu o panorama de 360 grade- printate de United States Playing Card Company (USPCC)- premium finish pentru o manevrare excelenta- 100% design custom, realizat manual pentru fiecare carte, ilustrate de Ben Sinclair- Editie Limitata

1
Stoc epuizat


redeem
Acest produs iti poate aduce pana la 7 puncte de loialitate . Cosul tau contine 7 puncte echivalentul unui voucher in valoare de 3,50 lei .


Detalii ale produsului

USPCC
CARDSGAIA

Referinte specifice

Review-uri (0)