Master Course Sponge Balls Vol. 3 by Daryl - DVD

68,00 lei

Efectele si trucurile magice cu sponge balls incanta intotdeauna audienta de orice varsta si a devenit un element esential pe care orice magician ar trebui sa il cunoasca. Cu acest DVD ai ocazia sa inveti de la zero efecte senzationale chiar de la DARYL, un magician maestru.

DVD_ul se adreseaza atat magicienilor profesionisti cat si incepatorilor.Volumul 3 cuprinde:- Productii de sponge balls- Informatii bonus: cum sa ii captivezi pe spectatori- Productia Jack Chanin- Disparitii- Rutine- Papa Rabbit hits the Big Time- Rutina Benson BowlAcest DVD este usor de inteles si ofera intructiuni pas cu pas pentru a invata rutine cu sponge balls de la zero pana la un nivel avansat. DARYL, unul dintre cei mai bun profesori pe teme de iluzionism, in acest DVD pune la dispozitia ta ani de experienta personala si foloseste tehnici pedagogice si unghiuri de filmare astfel incat sa ai o performanta cat mai buna a rutinelor cu sponge balls.

1
Stoc epuizat


redeem
Acest produs iti poate aduce pana la 6 puncte de loialitate . Cosul tau contine 6 puncte echivalentul unui voucher in valoare de 3,00 lei .


Detalii ale produsului

MASTERCOURSESPONGE_VOL1

Fisa tehnica

Dificultate mica
Varsta 6 ani+

Referinte specifice

Review-uri (0)