Marvin’s iMagic Interactive Deluxe 365 Set Mărește
Marvin’s iMagic Interactive Deluxe 365 Set
Marvin’s iMagic Interactive Deluxe 365 Set Marvin’s iMagic Interactive Deluxe 365 Set Marvin’s iMagic Interactive Deluxe 365 Set Marvin’s iMagic Interactive Deluxe 365 Set Marvin’s iMagic Interactive Deluxe 365 Set

Marvins iMagic Interactive Deluxe 365 Set

Trusa de magie Marvin’s iMagic Interactive Deluxe 365 Set este o colectie de ultima generatie de efecte magice combinate cu aplicatia Marvin's iMagic App (disponibila gratuit pentru Iphone si Android). Smart Magic for Smart devices.
Daca sunteti in cautarea unui cadou spectaculos, acest set este alegerea perfecta: cutia arata exceptional, este mare (55 x 8 x 37.7 cm) iar efectele sunt spectaculoase si de calitate.

Detalii

SOLD OUT

Acest produs iti aduce 28 puncte de loialitate. Adauga-l in cos si strangi 28 puncte adica un cupon de 14.00 lei.


285.00 lei

Wishlist

Descriere

Trusa de magie Marvin’s Magic Interactive Deluxe 365 Box of Tricks contine efecte speciale care combina magia traditionala cu tehnologia de ultima generatie. Efectele si obiectele incluse in trusa interactioneaza cu telefonul mobil si astfel iti vei lasa spectatorii plini de uimire! Aplicatia este gratuita si este disponibila atat pentru Iphone cat si pentru Android. 

Enumeram cateva efecte incluse:

- Sponge Balls
- Cupe si Bile
- Cutia Secreta
- Lumini de pretutindeni
- X-Ray Vision
- Cutia de carti de joc miraculoasa
- Iluzia Mustelor
- Magic Morph Cards
- Musca in gheata
- Cartea magica de colorat
- Carti de joc magice
- Augmented Reality
- si alte efecte spectaculoase pe care le vei descoperi

Specificatii

NivelDificultateredus (pentru incepatori)
VarstaRecomandatapeste 6 ani
AvertismentContine parti mici ce pot fi inghitite. Contraindicat copiilor mai mici de 36 de luni. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Va recomandam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca cu acest produs.

Te invatam GRATUIT 10 Trucuri De Magie!

Plaseaza o comanda pe site-ul nostru sau in Magic Shop si primesti acces GRATUIT la Cursul Video cu 10 Trucuri de Magie Explicate. Aceste trucuri au fost alese special pentru a putea fi invatate de catre oricine, indiferent de varsta, profesie sau de nivelul de cunostiinte magice pe care le are.

Primesti toate datele de acces pe email, imediat ce a ajuns produsul la tine.

Iti oferim acest curs BONUS indiferent de produsul cumparat (carti de joc, trucuri de magie, jocuri, puzzle, sharpie etc) si de valoarea acestuia.

Invata, Inspira & Uimeste

Reviews (0)