Marvins iMagic Interactive Deluxe 365 Set

285,00 lei

Trusa de magie Marvin’s iMagic Interactive Deluxe 365 Set este o colectie de ultima generatie de efecte magice combinate cu aplicatia Marvin's iMagic App (disponibila gratuit pentru Iphone si Android). Smart Magic for Smart devices.Daca sunteti in cautarea unui cadou spectaculos, acest set este alegerea perfecta: cutia arata exceptional, este mare (55 x 8 x 37.7 cm) iar efectele sunt spectaculoase si de calitate.

Trusa de magie Marvin’s Magic Interactive Deluxe 365 Box of Tricks contine efecte speciale care combina magia traditionala cu tehnologia de ultima generatie. Efectele si obiectele incluse in trusa interactioneaza cu telefonul mobil si astfel iti vei lasa spectatorii plini de uimire! Aplicatia este gratuita si este disponibila atat pentru Iphone cat si pentru Android. Enumeram cateva efecte incluse:- Sponge Balls- Cupe si Bile- Cutia Secreta- Lumini de pretutindeni- X-Ray Vision- Cutia de carti de joc miraculoasa- Iluzia Mustelor- Magic Morph Cards- Musca in gheata- Cartea magica de colorat- Carti de joc magice- Augmented Reality- si alte efecte spectaculoase pe care le vei descoperi

1
Stoc epuizat


redeem
Acest produs iti poate aduce pana la 28 puncte de loialitate . Cosul tau contine 28 puncte echivalentul unui voucher in valoare de 14,00 lei .


Detalii ale produsului

MMID365

Fisa tehnica

Dificultate mica
Varsta 6 ani+

Referinte specifice

Review-uri (0)