Bicycle Ghost

39,00 lei

Ghost mentine look-ul si feel-ul cartilor de joc Bicycle dar adauga cateva efecte pe care versiunile traditionale de Bicycle nu le au. Fara culori prea multe, la Bicycle Ghost domina albul si negrul si emana o eleganta aparte.Designul este realizat de Ellusionist, cartile de joc Bicycle Ghost sunt facute din hartie groasa de calitate, un finisaj special si un design uimitor finalizat in peste 5 luni.

Pe Joker este scris in latina: "The World Invites Deception"Jokerii sunt diferiti - unul calca pe un as de inima trefla, celalalt nu. Astfel magicienii pot realiza un efect special. De asemenea, cand vei intoarce asul de inima neagra invers vei vedea cum capete de serpi la marginea simbolului. In plus, o mana iese din partea de sus a asului.Acest pachet de carti de joc emana eleganta si frumusete. Este unul dintre cele mai cunoscute si apreciate la nivel mondial.Made in USA.

1
Stoc epuizat


redeem
Acest produs iti poate aduce pana la 3 puncte de loialitate . Cosul tau contine 3 puncte echivalentul unui voucher in valoare de 1,50 lei .


Detalii ale produsului

USPCC
BGHOS

Referinte specifice

Review-uri (0)