Bicycle Escape Map

35,00 lei

Bicycle Escape Map este un pachet de carti de joc cu o poveste interesanta din trecut.In timpul celui de-ai 2-lea razboi mondial USPCC a creat un pachet special de carti de joc impreuna cu fortele americane si cele britanice. Scopul lui era de a-i ajuta pe prizonierii aliantei sa scape din inchisorile germane. Cartile de joc erau construite special pentru a ascunde rute de scapare secrete intre straturile din care sunt fabricate cartile de joc obisnuite. Scufundate in apa, cartile de joc se puteau desface in straturi si astfel se ajungea la harta secreta.

Pachetul harta a ramas secret multi ani dupa ce razboiul s-a terminat. Nimeni nu stie exact cate astfel de pachete s-au produs si cate mai exista si acum.Stim ca exista un astfel de pachet expus la Spy Museum din Whashington si se mai spune ca o persoana privata are in colectie o bucata. Cartea din imaginea a doua este o reproducere realizata April 1990.Made in USA, finisaj Air-Cushion.

1
Stoc epuizat


redeem
Acest produs iti poate aduce pana la 3 puncte de loialitate . Cosul tau contine 3 puncte echivalentul unui voucher in valoare de 1,50 lei .


Detalii ale produsului

USPCC
CARDSBICESCAPE

Referinte specifice

Review-uri (0)