Bicycle Escape Map Mărește
Bicycle Escape Map
Bicycle Escape Map Bicycle Escape Map

Bicycle Escape Map

Bicycle Escape Map este un pachet de carti de joc cu o poveste interesanta din trecut.

In timpul celui de-ai 2-lea razboi mondial USPCC a creat un pachet special de carti de joc impreuna cu fortele americane si cele britanice. Scopul lui era de a-i ajuta pe prizonierii aliantei sa scape din inchisorile germane. Cartile de joc erau construite special pentru a ascunde rute de scapare secrete intre straturile din care sunt fabricate cartile de joc obisnuite. Scufundate in apa, cartile de joc se puteau desface in straturi si astfel se ajungea la harta secreta.

Detalii

SOLD OUT

Acest produs iti aduce 3 puncte de loialitate. Adauga-l in cos si strangi 3 puncte adica un cupon de 1.50 lei.


35.00 lei

Wishlist

Descriere


Pachetul harta a ramas secret multi ani dupa ce razboiul s-a terminat. Nimeni nu stie exact cate astfel de pachete s-au produs si cate mai exista si acum.
Stim ca exista un astfel de pachet expus la Spy Museum din Whashington si se mai spune ca o persoana privata are in colectie o bucata. 
Cartea din imaginea a doua este o reproducere realizata April 1990.

Made in USA, finisaj Air-Cushion.

Te invatam GRATUIT 10 Trucuri De Magie!

Plaseaza o comanda pe site-ul nostru sau in Magic Shop si primesti acces GRATUIT la Cursul Video cu 10 Trucuri de Magie Explicate. Aceste trucuri au fost alese special pentru a putea fi invatate de catre oricine, indiferent de varsta, profesie sau de nivelul de cunostiinte magice pe care le are.

Primesti toate datele de acces pe email, imediat ce a ajuns produsul la tine.

Iti oferim acest curs BONUS indiferent de produsul cumparat (carti de joc, trucuri de magie, jocuri, puzzle, sharpie etc) si de valoarea acestuia.

Invata, Inspira & Uimeste

Reviews (0)