Hippity Hop Rabbit Mărește
Hippity Hop Rabbit

Hippity Hop Rabbit

Iata un efect care intotdeauna va avea un efect puternic in spectacolele pentru copii si adulti! Doi iepuri de lemn isi vor schimba culorile chiar in fata spectatorilor.
Un efect care permite interactiunea cu publicul, crearea de momente amuzante si la final, o reactie neasteptata din partea spectatorilor.

Detalii

SOLD OUT

Acest produs iti aduce 37 puncte de loialitate. Adauga-l in cos si strangi 37 puncte adica un cupon de 18.50 lei.


377.00 lei

Wishlist

Descriere

Magicianul arata doi iepuri de lemn, unul alb si unul negru. Apoi, arata spectatorilor doua tuburi de lemn, goale. Acopera iepurele alb cu tubul care are desenat un joben aln si pe cel negru cu tubul care are un jeben negru pe el. Acum magicianul anunta ca va face o magie si iepurii isi vor schimba locul ... dar toate lumea isi va da seama ca de fapt iepurii sunt pe o parte alb si pe o parte negru si magicianul doar i-a intors. Rutina poate fi prelungita cu momente amuzate, magicianul este nevoit sa admita ca intr-adevar iepurii sunt colorati diferit pe fiecare fata, insa cand ii intoarce, sunt pe partea celalta sunt colorati in cu totul alte culori - in rosu si galben!

Tuburile masoara 20 de cm si sunt din lemn.

Specificatii

NivelDificultatemediu (pentru amatori)
VarstaRecomandatapeste 12 ani
RecomandareNu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Supravegheati copilul in timp ce se joaca cu acest produs.

Te invatam GRATUIT 10 Trucuri De Magie!

Plaseaza o comanda pe site-ul nostru sau in Magic Shop si primesti acces GRATUIT la Cursul Video cu 10 Trucuri de Magie Explicate. Aceste trucuri au fost alese special pentru a putea fi invatate de catre oricine, indiferent de varsta, profesie sau de nivelul de cunostiinte magice pe care le are.

Primesti toate datele de acces pe email, imediat ce a ajuns produsul la tine.

Iti oferim acest curs BONUS indiferent de produsul cumparat (carti de joc, trucuri de magie, jocuri, puzzle, sharpie etc) si de valoarea acestuia.

Invata, Inspira & Uimeste

Reviews (0)