Phoenix Marked Deck - Blue Mărește
Phoenix Marked Deck - Blue

Phoenix Marked Deck - Blue

Acest pachet este foarte apreciat de magicienii care folosesc carti de joc marcate.
Marcajul este bazat pe ideile lui Ted Lesley, fiind extrem de vizual comparativ cu alte pachete si se integreaza perfect in designul de pe spatele cartilor Pheonix.

Detalii

SOLD OUT

Acest produs iti aduce 9 puncte de loialitate. Adauga-l in cos si strangi 9 puncte adica un cupon de 4.50 lei.


90.00 lei

Wishlist

Descriere


Toate marcajele sunt situate in acelasi loc si de aceea indiferent de directia in care faci un evantai poti citi marcajul. 

Cartile sunt poker size cu fete standard. 
Instructiunile sunt in engleza insa usor de inteles din video.

Producatorul a adaugat si DVD-ul online "Release the Power" care explica si arata cateva efecte cu aceste carti de joc marcate.

Atentie! Pachet marcat! Este creat pentru magicieni si nu pentru cei care pariaza la jocurile de noroc. Creatorul si vanzatorul acestui pachet de carti de joc nu poate fi facut responsabil pentru actiunile de trisare la jocurile de noroc.

Te invatam GRATUIT 10 Trucuri De Magie!

Plaseaza o comanda pe site-ul nostru sau in Magic Shop si primesti acces GRATUIT la Cursul Video cu 10 Trucuri de Magie Explicate. Aceste trucuri au fost alese special pentru a putea fi invatate de catre oricine, indiferent de varsta, profesie sau de nivelul de cunostiinte magice pe care le are.

Primesti toate datele de acces pe email, imediat ce a ajuns produsul la tine.

Iti oferim acest curs BONUS indiferent de produsul cumparat (carti de joc, trucuri de magie, jocuri, puzzle, sharpie etc) si de valoarea acestuia.

Invata, Inspira & Uimeste

Reviews (0)