Alice of Wonderland Gold

65,00 lei

Carti de joc de poveste. Un design deosebit inpirat de celebra poveste care ne-a incantat tuturor copilaria. Poate fi folosit atat pentru diverse jocuri, trucuri de magie, colectii personale sau poate fi un cadou deosebit de Craciun sau alte evenimente speciale.

Acest pachet de carti de joc de colectie este o poveste in sine si continua aventurile fetitei Alice in Tara Minunilor. Designul este inspirat de povestea, locatia si personajele celebrei carti Alice in Tara Minunilor scrisa de Charles Dogson
Alice in Wonderland ne inspira sa ne imaginam continuarea aventurilor lui Alice. In acest cadru mai matur, Alice este o adolescenta si lumea pe care si-o aminteste din Tara Minunilor s-a schimbat si acum este dominata de 4 regate: Regatul de Inima Rosie, Regatul de Pica (Inima Neagra), Regatul de Trefla, Regatul de Romb.Alice, Palarierul, Pisica si Iepurele Alb sunt reprezentate sub forma de Joker pastrand linia de design si culori cu celelate carti si cu personajele regale.

1
Stoc epuizat


redeem
Acest produs iti poate aduce pana la 6 puncte de loialitate . Cosul tau contine 6 puncte echivalentul unui voucher in valoare de 3,00 lei .


Detalii ale produsului

USPCC
ALICADECKGOLD

Referinte specifice

Review-uri (0)