mINt (DVD and Gimmick) by Steve Rowe and Big Blind Media Mărește
mINt (DVD and Gimmick) by Steve Rowe and Big Blind Media

mINt (DVD and Gimmick) by Steve Rowe and Big Blind Media

Unul dintre cele mai bune efecte anytime, anywhere card to clear box.
MinT este uimitor si poate fi realizat de magicieni indiferent de nivelul lor de experienta. O carte semnata de spectator dispare si apare intr-o cutie transparenta de bombonele care a fost tot timpul la vedere. E usor de folosit, un efect "curat" si face posibila aparitia unei carti intr-o locatie imposibila. 

Detalii

SOLD OUT

Acest produs iti aduce 16 puncte de loialitate. Adauga-l in cos si strangi 16 puncte adica un cupon de 8.00 lei.


160.00 lei

Wishlist

Descriere

Primesti si rutina lui Steve Rowe (creatorul).
Este un efect realizat manual intr-o maniera profesionista. Poti folosi carti de joc, bancnote, biletele sau orice doresti.

Include cutia de bombonele speciala si materialele de care ai nevoie pentru a-ti personaliza gimick-ul cu carti de joc rosii sau albastre si o eticheta de rezerva.

Steve Rowe's 'MinT' is a killer new card revelation for magicians of any skill level. Make a signed card vanish and reappear inside a transparent mint box, that's been in full view throughout! Just as ideal for formal work as it is for showing your mates in a casual setting, 'MinT' is easy to handle, super clean looking and just about the ultimate card to impossible location! 

Includes Steve's full professional routine, where a playing card openly isolated in the mint box later becomes a spectators signed selection, where the SPECTATOR removes the card from the mint box THEMSELVES! 

The mint box is a professional, hand made prop that you can use with playing cards, bank notes, billets and anything else that takes your fancy. 

Specificatii

NivelDificultatemediu (pentru amatori)
VarstaRecomandatapeste 12 ani
RecomandareNu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Supravegheati copilul in timp ce se joaca cu acest produs.

Te invatam GRATUIT 10 Trucuri De Magie!

Plaseaza o comanda pe site-ul nostru sau in Magic Shop si primesti acces GRATUIT la Cursul Video cu 10 Trucuri de Magie Explicate. Aceste trucuri au fost alese special pentru a putea fi invatate de catre oricine, indiferent de varsta, profesie sau de nivelul de cunostiinte magice pe care le are.

Primesti toate datele de acces pe email, imediat ce a ajuns produsul la tine.

Iti oferim acest curs BONUS indiferent de produsul cumparat (carti de joc, trucuri de magie, jocuri, puzzle, sharpie etc) si de valoarea acestuia.

Invata, Inspira & Uimeste

Reviews (0)