Bicycle Werewolf Full Moon (Special Edition)

98,00 lei

Pachetul de carti de joc Bicycle Werewolf Full Moon Special Edition are un design deosebit inpirat de Varcolaci si de Luna plina.Poate fi folosit atat pentru jocuri cu carti de joc, trucuri magice cu carti de joc, colectii personale sau poate fi un cadou deosebit de Craciun sau alte evenimente speciale.

Bicycle Werewolf Full Moon Special Edition se diferentiaza de pachetul de carti de joc Standard Edition prin simpla observare a cutiei ce are imprimare lenticulara.Doar cele 2 pachete Special Edition si Limited Edition au imprimare lenticulara a cutiei.Priveste cum omul se transforma in lup chiar in mana ta, cu primul pachet de carti care foloseste imprimarea lenticulara!Imprimarea lenticulara a fost utilizata pentru a face ca imaginea de pe fata cutiei pachetului de carti sa se schimbe atunci cand este privita din unghiuri diferite. Tine cutia in mana si cu o miscare usoara a incheieturii, Luna Plina se inalta si creatura mistica este adusa la viata!Noul design de pe spatele cartilor din pachetul Full Moon prezinta un simbol magic in punctul focal, in timp ce banda de pe centru, de culoare intunecata, strabate cartea pana in capat, facand ca atunci cand cartile sunt dispuse in evantai sa ofere o imagine superba. Elementele care se deruleaza in lateral dau un aer gotic design-ului dar conduc privirea catre cele doua luni mici care se oglindesc de o parte si de alta a elementului central. De asemenea, acestea adauga un aspect si mai interesant atunci cand cartile sunt dispuse in evantai.Inspirata de elementele grafice ale erei gotice, imaginea centrala pare o fi o reminescenta a timpurilor intunecate din istorie, cand bestiile si monstrii roiau in fiecare colt. Aspectul de piatra si accentele sculptate ne duc cu gandul la o runa mistica. Fiecare design al cartilor a fost ilustrat pentru a capta detaliile puternice si caracteristicile bestiilor feroce. Pe fata, cartile de joc ilustreaza forma umana si bestia in care aceasta se transforma. Varcolacul care este reprezentat pe Asi este cu siguranta elementul alfa al pachetului. Imaginea lui exprima putere si forta. O muscatura si oricine este doborat!Nu te lasa pacalit de imaginea calma a Damei din pachet. Cum apare luna plina, instictele de bestie i se trezesc. Aducerea acestor personaje epice la viata s-a realizat pana la cel mai mic detaliu: ochii insangerati, fizicul lor muscular, fetele infioratoare sub clar de luna.Datorita contrastului puternic, aceste carti sunt usor de citit ... chiar si sub clar de luna plina.Detalii interesante despre pachetul de carti de joc Bicycle Werewolf Full Moon gasiti aici:https://www.kickstarter.com/Cartile de joc Bicycle sunt fabricate in U.S.A.

1
Stoc epuizat


redeem
Acest produs iti poate aduce pana la 9 puncte de loialitate . Cosul tau contine 9 puncte echivalentul unui voucher in valoare de 4,50 lei .


Detalii ale produsului

CARDSBICFULLMOO_SE

Referinte specifice

Review-uri (0)