SUPER HOLE (RED) by Mickael Chatelain Mărește
SUPER HOLE (RED) by Mickael Chatelain
SUPER HOLE (RED) by Mickael Chatelain SUPER HOLE (RED) by Mickael Chatelain SUPER HOLE (RED) by Mickael Chatelain SUPER HOLE (RED) by Mickael Chatelain SUPER HOLE (RED) by Mickael Chatelain video

SUPER HOLE (RED) by Mickael Chatelain

Super Hole este o calatorie in cea de-a 4-a dimensiune chiar in fata spectatorilor tai.
Gaurile negre au proprietatea de a absorbi orice vine in contact cu ele. Unii spun ca sunt usi in timp si spatiu si permit calatoriile dintr-un loc in altul.
Cu acest efect ai o poveste frumoasa si un efect unimitor care se intampla chiar in mana spectatorului - o moneda semnata trece printr-un disc negru lipit pe cutia cartilor de joc si pachetul este totusi intact.


Detalii

Disponibil in curand

Acest produs iti aduce 20 puncte de loialitate. Adauga-l in cos si strangi 20 puncte adica un cupon de 10.00 lei.


200.00 lei

Wishlist

Descriere

In timpul rutinelor tale de close-up si dupa cateva trucuri cu carti de joc poti sugera spectatorilor ca vei incerca ceva diferit. Nu vei folosi cartile de joc, le pui deoparte. 
In schimb vei folosi cutia, pe care o inchizi, iei un disc negru din buzunar (cam cat o moneda de 2 euro). Explici ca acel disc este o gaura neagra. Gaurile negre sunt usi secrete intre lumea reala si a 4- dimensiune. 
Pui discul misterios pe cutia de carti de joc si ii inviti pe spectatori sa priveasca. Degetul tau aratator se apropie de gaura neagra si cand o atinge, pare ca a trecut in alta dimensiune. Da, degetul tau intra in gaura neagra ca si cum a fost absorbit. Scoti degetul si repeti rutina si dupa cateva secunde sugerezi ceva incredibil. Il inviti pe un spectator sa iti imprumute o moneda pe care sa o semneze pentru evitarea suspiciunilor. Duci moneda spre gaura neagra si ca si inainte moneda este absorbita. Cand scuturi cutia, se aude ca ceva este inauntru - este moneda semnata de spectator. Cand scoti gaura neagra de pe cutie, cutia este intacta. 

- Efectul este foarte bine construit, totul este automat
- Degetul tau sau chiar al unui spectator este absorbit complet
- Moneda semnata chiar se regaseste in cutia pachetului de carti de joc
- Inainte si dupa efect cutia este aratata spatatorilor, nu se vede nicio gaura
- Un efect super puternic

Specificatii

NivelDificultatemediu (pentru amatori)
VarstaRecomandatapeste 12 ani
AvertismentContine parti mici ce pot fi inghitite. Contraindicat copiilor mai mici de 36 de luni. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Va recomandam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca cu acest produs.

Reviews (0)