WTF Cardistry 2 Spelling Deck by Devo

65,00 lei

Cartile de joc WTF Cardistry 2 nu numai ca se transforma in mana ta dar cu el poti sa scri orice cuvant. Are cateva modificari fata de prima edite, pentru a asigura folosirea literelor mai usoara.Prima editie WTF Cardistry a castigat cateva premii importante si sunt in top 10 pachete ale colectionarilor. 

WTF Cardistry 2 Spelling Deck are cateva modificari importante fata de prima editie: culoarea, face ca evantaiele sa prinda viata; simbolurile si index-ul sunt mai apropiate de margini pentru a scoate in evidenta literele; au fost scoase cateva litere mai putin folosite (Z, Q, X, J) si au fost inlocuite cu 4 carti cu 8 simboluri care te vor ajuta in trucurile cu carti de joc. Poti sa folosesti acest pachet in combinatie cu versiunea 1, daca vrei sa folosesti aceasi litera de mai multe ori.Nota producatorului: "imaginile sunt simulari digitale 3D, produsul poate diferi"

1
Stoc epuizat


redeem
Acest produs iti poate aduce pana la 6 puncte de loialitate . Cosul tau contine 6 puncte echivalentul unui voucher in valoare de 3,00 lei .


Detalii ale produsului

USPCC
CARDSWTF2

Referinte specifice

Review-uri (0)