Bicycle Maiden Marked Red Mărește
Bicycle Maiden Marked Red
Bicycle Maiden Marked Red Bicycle Maiden Marked Red Bicycle Maiden Marked Red Bicycle Maiden Marked Red Bicycle Maiden Marked Red

Bicycle Maiden Marked Deck Red

Iata un pachet de carti de joc Bicycle Maiden marcat intr-un mod briliant. Marcajul este usor de citit (mare) insa perfect integrat in grafica de pe spatele cartilor de joc si deci greu de identificat de audienta.

Marcajul arata 3 lucruri: numarul si simbolul pentru cartea la care uiti, pentru ultima carte si pozitia cartii in intregul pachet. Vine in Tamariz stack - ceea ce iti va permite sa incepi sa faci trucuri de magie imediat ce il deschizi, daca esti familiarizat cu sistemul. Daca nu, nu iti face griji, il ai inclus in pachet printat pe un cartonas.

Detalii

SOLD OUT

Acest produs iti aduce 6 puncte de loialitate. Adauga-l in cos si strangi 6 puncte adica un cupon de 3.00 lei.


62.00 lei

Wishlist

Descriere

Printat de USPCC.

Te invatam GRATUIT 10 Trucuri De Magie!

Plaseaza o comanda pe site-ul nostru sau in Magic Shop si primesti acces GRATUIT la Cursul Video cu 10 Trucuri de Magie Explicate. Aceste trucuri au fost alese special pentru a putea fi invatate de catre oricine, indiferent de varsta, profesie sau de nivelul de cunostiinte magice pe care le are.

Primesti toate datele de acces pe email, imediat ce a ajuns produsul la tine.

Iti oferim acest curs BONUS indiferent de produsul cumparat (carti de joc, trucuri de magie, jocuri, puzzle, sharpie etc) si de valoarea acestuia.

Invata, Inspira & Uimeste

Reviews (1)

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews
Verified purchase

Parere

Sunt foarte mulțumit de acest pachet , poti face trucuri extraordinare , dar trebuie sa il înveți bine inainte de a începe si sa exersezi acasa . Mi a luat in jur de cateva ore ca sa fiu sigur pe mine . Pachetul vine sigilat , bine înfoliat , cu tot cu instrucțiuni de folosire . Multumesc echipa JucarieSiMagie !