SWITCHBOX by Mickael Chatelain Mărește
SWITCHBOX by Mickael Chatelain
SWITCHBOX by Mickael Chatelain SWITCHBOX by Mickael Chatelain

SWITCHBOX by Mickael Chatelain

Ti-ar placea sa calatoresti in timp? Cum ar putea ca o carte vizibila de la inceput sa fie cartea pe care spectatorul o va alege la un moment dat?

Detalii

SOLD OUT

Acest produs iti aduce 22 puncte de loialitate. Adauga-l in cos si strangi 22 puncte adica un cupon de 11.00 lei.


225.00 lei

Wishlist

Descriere

Iata rutina pe care o poti prezenta cuvant cu cuvant.

Ia un pachet de carti de joc fin buzunar. Atrage atentia spectatorilor la cartea indoita de deasupra pachetului care este prinsa cu un elastic. Scoate pachetul din cutie si da-l la examinare si amestecat. Este un pachet de carti de joc normal. Invita un spectator sa ia o carte din pachet si sa o semneze pe fata. Cartea este apoi pierduta in pachet. Intreaba-ti audienta cat crede ca dureaza gasesti cartea. Probabil foarte mult. Pentru a fi si mai greu, o vei face cu cartile la spate, vei incerca sa gasesti cartea fara sa poti sa vezi pachetul. Dar tu vei putea sa o faci chiar super repede! Instant vei arata o carte de joc ... insa se dovedeste a fi cartea gresita. Dar stai asa ... esti sigur?! Ia cartea impaturita care a fost legata cu elastic de la inceput si se dovedeste ca aceasta este cartea semnata de spectator. 

Fara card manipulation
Incredibil dar uimitor
Cutia face totul, cartea se schimba instant
Se reseteaza in mai putin de 20 de sec.

Fiecare cutie este realizata manual cu mare atentie. 

Specificatii

NivelDificultatemediu (pentru amatori)

Te invatam GRATUIT 10 Trucuri De Magie!

Plaseaza o comanda pe site-ul nostru sau in Magic Shop si primesti acces GRATUIT la Cursul Video cu 10 Trucuri de Magie Explicate. Aceste trucuri au fost alese special pentru a putea fi invatate de catre oricine, indiferent de varsta, profesie sau de nivelul de cunostiinte magice pe care le are.

Primesti toate datele de acces pe email, imediat ce a ajuns produsul la tine.

Iti oferim acest curs BONUS indiferent de produsul cumparat (carti de joc, trucuri de magie, jocuri, puzzle, sharpie etc) si de valoarea acestuia.

Invata, Inspira & Uimeste

Reviews (0)