Cards Against Humanity (varianta US) Mărește
Cards Against Humanity (varianta US)
Cards Against Humanity (varianta US) Cards Against Humanity (varianta US) Cards Against Humanity (varianta US)

Cards Against Humanity (varianta US)

" A party game for horrible people"

Este unul din cele mai distractive jocuri nou aparute, desi nerecomandat celor sub 17 ani (sau pudici). Foarte bine primit la petreceri, in grupurile de prieteni, dar extrem de amuzant si in 4, face deliciul publicului cunoscator de limba engleza.

Poate genera crize de ras, deci nu e recomandat a se juca avand lichide sau mancare in gura => pericol de sufocare prin inecare.

Ofera o mare diversitate ca numar de jucatori, combinatii de carti, poate fi extins oricand, pot fi introduse sau modificate reguli, ceea ce il face unic.

Detalii

SOLD OUT

Acest produs iti aduce 14 puncte de loialitate. Adauga-l in cos si strangi 14 puncte adica un cupon de 7.00 lei.


140.00 lei

Wishlist

Descriere

Jocul are o premisa foarte simpla: pe rand, unul dintre jucatori va extrage o carte neagra cu o intrebare, iar ceilalti voi alege o carte alba din mana cu un raspuns. Acestea se amesteca in secret, iar jucatorul care a adresat intrebarea alege un raspuns (fie cel mai potrivit, fie cel mai amuzant) si detinatorul acesteia va primi cartea neagra ca un punct de victorie.

Punctul forte al acestui joc reiese din umorul situational, din combinatiile de intrebari si raspunsuri, care pot varia, de la extrem de simpatice, la extrem de sadice, insa distractia este intotdeauna garantata.

Jocul nu are un final bine-definit, se poate opri oricand (decizia fiind la atitudinea jucatorilor), dar castigator este cel care acumuleaza cele mai multe carti negre.

O partida poate dura intre 30-90 de minute, se poate juca intre 4-20 jucatori iar varsta minima recomandata este de 17 ani.


Aceasta este varianta U.S.

Specificatii

VarstaRecomandatapeste 16 ani

Reviews (0)