Arthur by Chris Wiehl

165,00 lei

Un truc de magie usor, cu carti de joc inspirat dintr-o poveste nemuritoare.
Chiar daca nu ai mai facut trucuri de magie pana acum cu siguranta ca acesta iti va iesi foarte repede. Trebuie numai sa te lasi provocat de minunata arta a iluzionismului.

Povestea regelui Arthur si a Sabiei magice a fost prezentata in mii de moduri in decursul a mii de ani. Este o poveste a puterii, a destinului si a magiei. Povestea e simpla insa implicatiile sunt semnificative. Christopher Wiehl a fost inspirat de aceasta poveste si a creat unul dintre cele mai puternice efecte date de un truc magic.
Efect: Roaga un spectator sa aleaga o carte de joc. Cartea aleasa este pusa la loc in pachetul de carti insa numai pana la jumatate, exact ca sabia magica blocata in stanca. Ca si in poveste, cartea devine captiva in pachet, care acum este solid precum stanca. Spectatorul tine de carte, si asa cum spune si povestea, incearca sa o scoata din stransoarea pachetului, insa va vedea ca pachetul este acum solid ca piatra si va atarna in aer, tinut numai de cartea aleasa initial. Cu o miscare magica, magicianul elibereaza cartea din stransoarea pachetului si atat cartea aleasa cat si celelalte se transforma in simple carti de joc care pot fi rasfirate si amestecate ca si cum nimic nu s-a intamplat.
Este un truc magic usor si spectaculos, inspirat din povestea Regelui Arthur si a Sabiei magice, care poate fi realizat oriunde, oricand. Realizarea trucului nu implica fortarea cartii. Cartea selectata poate fi semnata de spectator. Pot si folosite multiple modalitati de prezentare. Nu include pachetul de carti. Trucul se realizeaza impreuna cu un pachet de carti Bicycle Rider Back Red obisnuit.
Produs certificat Black Label. Ce inseamna acest lucru? Produsele de magie certificate Black Label indelinesc standarde de calitate , unicitate, design si productie.

1
Stoc epuizat


redeem
Acest produs iti poate aduce pana la 16 puncte de loialitate . Cosul tau contine 16 puncte echivalentul unui voucher in valoare de 8,00 lei .


Detalii ale produsului

ARTHUR

Fisa tehnica

Dificultate medie
Varsta 12 ani+

Referinte specifice

Review-uri (1)

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews

Instructiuni

Contine si instrucțiuni?