Bicycle Silver Certificate

160,00 lei

Bicycle Silver Certificate este un pachet de carti de joc Bicycle unic, printat in editie limitata la standarde de inalta calitate si design special.Este o achizitie valoroasa la colectia ta de carti de joc sau un cadou impresionant.

Pachetul de carti de joc Bicycle Silver Certificate by Gambler's Warehouse este al treilea lansat in seria Federal 52. Inspirat de bancnote de la finalul anilor 1800 si inceputul anilor 1900, pachetul Silver Certificate infatiseaza imagini ale presedintilor americani si alte personalitati marcante ale timpului.Contine 52 de carti: 2 Jokers unici, 1 carte cu spate dublu, 1 Info card.Pachetul de carti de joc Bicycle Silver Certificate are un numar individual cu marcaj holografic si a fost printat in editie limitata de numai 4000 de bucati.Cateva informatii interesante despre crearea Bicycle Silver Certificate: https://www.kickstarter.comMade in USA, printat de SPCC.Nota: numarul din poza este un exemplu.

1
Stoc epuizat


redeem
Acest produs iti poate aduce pana la 16 puncte de loialitate . Cosul tau contine 16 puncte echivalentul unui voucher in valoare de 8,00 lei .


Detalii ale produsului

SILVERCERTIFICATE

Referinte specifice

Review-uri (0)