Superior Red by Expert Playing Card Co

37,00 lei

Aceste carti de joc sunt speciale pentru ca sunt taiate mai lat la un capat fata de celalalt. Astfel, daca introduci o carte din acest pachet in alt pachet normal, o vei putea gasi imediat. Daca te duce gandul la pachetul de carti pentru trucuri stripper, iti spunem ca acest model este o versiune si mai buna!In plus, aceste carti de joc sunt exceptionale, sunt taiate traditional, se simt minunat si manevrabilitatea este superioara. Perfecte pentru trucuri de magie, cardistry sau orice joc.Cutia este realizata dintr-un material special care va dura foarte mult, rezistent la rupere si umezala.

Aceste carti de joc sunt speciale pentru ca sunt taiate mai lat la un capat fata de celalalt. Astfel, daca introduci o carte din acest pachet in alt pachet normal, o vei putea gasi imediat. Daca te duce gandul la pachetul de carti pentru trucuri stripper, iti spunem ca acest model este o versiune si mai buna!Au Classic Finish - stock fin inventat de Lawrence Sullivan de la Legends Playing Card Co.

1
Stoc epuizat


redeem
Acest produs iti poate aduce pana la 3 puncte de loialitate . Cosul tau contine 3 puncte echivalentul unui voucher in valoare de 1,50 lei .


Detalii ale produsului

CARDSSUPER_RED

Referinte specifice

Review-uri (0)