Magician's Anonymous Mărește
Magician's Anonymous
Magician's Anonymous Magician's Anonymous Magician's Anonymous Magician's Anonymous Magician's Anonymous Magician's Anonymous video video

Magician's Anonymous

Cartile de joc Magician Anonymous sunt un tribut adus laturii artistice si misterioase iluzionismului.

Detalii

SOLD OUT

Acest produs iti aduce 6 puncte de loialitate. Adauga-l in cos si strangi 6 puncte adica un cupon de 3.00 lei.


65.00 lei

Wishlist

Descriere

Cartile de joc Magician Anonymous sunt printate de USPCC in USA, au Magic Finish care le fac pur si simplu sa alunece in mainile tale.Cutia este neagra, mata si are pe fata simbolul dublu M : A - tinut normal se vede M-ul si tinut invers se vede A-ul. Pe spatele pachetului sunt 2 masti in oglinda, care se vor regasi si pe spatele fiecarei carti de joc pe fundal negru, marginea cartilor este alba.
Contine 2 jokers identici customizati care infatiseaza un magician elegant fara chip, o carte de joc alba si o carte dubla.
Asul de inima neagra este customizat si el, avand in centru simbolul MA de pe pachet. Fetele celorlate carti sunt standard.Un pachet cu care vor rezona atat magicienii incepatori, jucatorii obisnuiti sau colectionarii.Made in USA

Te invatam GRATUIT 10 Trucuri De Magie!

Plaseaza o comanda pe site-ul nostru sau in Magic Shop si primesti acces GRATUIT la Cursul Video cu 10 Trucuri de Magie Explicate. Aceste trucuri au fost alese special pentru a putea fi invatate de catre oricine, indiferent de varsta, profesie sau de nivelul de cunostiinte magice pe care le are.

Primesti toate datele de acces pe email, imediat ce a ajuns produsul la tine.

Iti oferim acest curs BONUS indiferent de produsul cumparat (carti de joc, trucuri de magie, jocuri, puzzle, sharpie etc) si de valoarea acestuia.

Invata, Inspira & Uimeste

Reviews (1)

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews

foarte bune

Excelent touch. Recomand.