Tinand cont de epidemia Coronavirus, din precautie,
Showroom-ul va fi INCHIS incepand de Luni 16.03.2020

Comenzile online vor fi procesate in mod
normal, fara a fi afectate de aceasta decizie.
Bicycle Scarab Ruby (Limited Edition) Mărește
Bicycle Scarab Ruby (Limited Edition)
Bicycle Scarab Ruby (Limited Edition) Bicycle Scarab Ruby (Limited Edition) Bicycle Scarab Ruby (Limited Edition) Bicycle Scarab Ruby (Limited Edition) Bicycle Scarab Ruby (Limited Edition) Bicycle Scarab Ruby (Limited Edition)

Bicycle Scarab Ruby (Limited Edition)

Cartile de joc Bicycle Scarab Ruby Editie Limitata sunt un mix echilibrat de arta, istorie si misticism. Un cadou special care va uimi pe oricine.

Detalii

Disponibil in curand

Acest produs iti aduce 9 puncte de loialitate. Adauga-l in cos si strangi 9 puncte adica un cupon de 4.50 lei.


95.00 lei

Wishlist

Descriere

Credintele vechilor egipteni stau la baza acestui pachet de carti de joc premium care este de fapt un mix de simboluri si detalii de mare rafinament.

Numele si design-ul acestui pachet de carti de joc este inspirat de scarabei, fiintele despre care se credea ca poseda puterea miraculoasa de a calatori in mod magic intre lumea celor vii si lumea celor morti, purtand astfel pe aripioarele lor sufletele nemuritoare.

Editia limitata Ruby Sacarab prezinta imagini stilizate ale domniilor pamantene avute de regalitatile egiptene. Latura lor umana este prezentata prin accentele rosiatice pe fondul unor scheme monocrome.

Pachetul are culoarea rosiatica si poarta marca Bicycle, pe spate sunt infatisate in relief simboluri egiptene.

Toate cartile de joc Ruby Sacarab au fundal alb ca un simbol al sacralitatii vietii pe pamant.

Spatele cartilor prezinta intr-un mod fin si stilizat imaginea in oglinda a doi scarabei care se indreapta spre razele soarelui, spre infinit.

O margine delicata aurie pune in valoare forma naturala a suitelor in timp ce simbolul este decorat cu imagini in oglinda.

Accentele aurii alese cu gust se sincronizeaza perfect cu principiile personajelor egiptene.

Scarab Ruby se diferentiaza de Scarab Red (Rosu) prin cutia realizata cu mare finete, in relief si sigiliu lateral care marcheaza editia limitata.

Cunoscuti review-erii internationali numesc seria Scarab cele mai bune pachete de carti de joc realizate de Crooked Kings.

Printat de USPCC, made in USA

Reviews (0)