Cube 3 - Truc Magic

190,00 lei

Toata lumea stie ca rezolvarea unui cub Rubik este dificila. Asta pana cand Steven Brundage a venit cu o noua idee, cu noi metode prin care a reusit sa scurtcircuiteze dezlegarea unui cub Rubik.Nu rata oportunitatea de a invata direct de la Steven ce inseamna dezlegarea unui cub Rubik.Mai mult decat atat vei primi unul din cele mai performante cuburi Rubik din lume - Cube 3.

Steven a socat lumea cand a reusit sa scape de o amenda de circulatie dezlegand un cub Rubik.Nu esti sigur de magia oferita de dezlegarea unui cub Rubik? Nu uita de Romanii au Talent.Nu uita de Penn & Teller show, unde Steven a reusit sa ii induca in eroare chiar pe celebrii Penn & Teller.Ce primesti:1 x Steven Brundage's 3x3 speed Rubik cubeInstructiuni online cu explicatii complete in limba engleza si o parola pentru accesarea lor.Ce vei invata:Rezolvarea prin imaginatie: Miscari fine pe un cub ce pare ca se rezolva singur.Rezolvarea prin aruncare: O aruncare magica si cubul e rezolvat.Rezolvarea prin aruncare pe la spate: Lumea te va aclama in momentul in care vei realiza aceasta miscare.Rezolvarea in punga de hartie: Un cub si o punga goala de hartie. Si cubul este ca si rezolvatRezolvarea instanta: Boom. Cubul a fost rezolvat.Color Change: Cubul nu se va misca si se rezolva instant.Plus urmatoarele:Cube flourishesMiscari de baza si avansate pentru rezolvarea cubului RubikIdei despre cum sa prezinti un show cu un cub RubikCum sa intretii un cub RubikVei pleca de la zero si vei avansa catre cele mai exceptionale dezlegari de cub Rubik din lume. Impromptu magic - acum la dispozitia ta.Fara gimmick-uriDe la incepatori pana la avansatiPoate fi examinatMetode revolutionare de rezolvare a cubului Rubik in show-uri de iluzionismProfita acum de Cube 3

1
Stoc epuizat


redeem
Acest produs iti poate aduce pana la 19 puncte de loialitate . Cosul tau contine 19 puncte echivalentul unui voucher in valoare de 9,50 lei .


Detalii ale produsului

CUBE3

Fisa tehnica

Dificultate medie
Varsta 12 ani+

Referinte specifice

Review-uri (0)