• carti de joc

Bicycle Collectors

55,00 lei

Inca un pachet de carti de joc Bicycle pentru colectia ta!Jocul de lumini de pe foita aurie, formele in relief si textura catifelata a cutiei fac din acest pachet de carti de joc unul cu adevarat de colectie.

Cartile Bicycle Collectors sunt rezultatul maiestriei extraordinare a detaliilor si al simtului esteticii. Fiecare carte a fost desenata manual, este inconfundabila si ne transmite de trecerea ireversibila a timpului si de ciclurile fara sfarsite ale creatiei.Editie LIMITATA de 5000 de pachete de carti de joc.Caracteristici:- Desene manual de la fetele suitelor pana la indecsi- Cutie premium embosata cu folie aurie aspect vintage- Finish Linen- Sigilliu Editie Limitata- Calitate si durabilitate specifice cartilor BicyclePrimesti 56 de carti de joc realizate in stil luxuriant.Printate de United Sates Playing Card Company, prima alegere a profesionistilor din lumea intreaga inca din 1867.

1
Stoc epuizat


redeem
Acest produs iti poate aduce pana la 5 puncte de loialitate . Cosul tau contine 5 puncte echivalentul unui voucher in valoare de 2,50 lei .


Detalii ale produsului

CARDSBICCOLLECTORS

Referinte specifice

Review-uri (0)