Bitcoin Black by Patrick Kun

85,00 lei

Afla identiitatea fiecarei carti instant. Exact ca un vrajitor. Fiecare aspect al acestui pachet a fost creat in spiritul monedei Bitcoin. Valoarea, felul cum ararta, felul cum se simte dar nu in ultimul rand, chiar istoria ei.

Cutia este realizata din hartie premium neagra cu insertii aurii. Satoshi Nakamoto's White Paper este recreata in interiorul cutiei cu fontul regasit in declaratia de Independenta a Statelor Unite Al Americii.Elemente regasite: (A) "FORTIS EST VERITAS" in latina si tradus in engleza ca "Strong is the Truth"(B)  COD Binar translatat ca 21 millioane monede ca rezerva maxima(C) Hammer and Shovel - referindu-se la ecosistemul de minning care securizeaza protocolul Bitcoin(D) Elements of Illuminati - regasite iin algoritmul de cryptography si  securitate (SHA-256 algorithm)(E) MMVIII, a Roman numeral for 2008 - se refera la data publicarii de catre Satoshi Nakamoto's  a documentului White Paper.(F)  Un chain block ce  simbolizeaza securitatea la nivel mondial insotita de o transparenta transfrontaliera A ancorata in simbolul digital B - Bitcoin currency protocol.(G) 2 coduri secrete ce iti va dezvalui valoarea cartii The Secrets:Instructiuni online in limba englezaIllustratii de catre Billy FrenchPrintat pe Stud Finish de catre Legends Playing Card Co.Poker Size

1
Stoc epuizat


redeem
Acest produs iti poate aduce pana la 8 puncte de loialitate . Cosul tau contine 8 puncte echivalentul unui voucher in valoare de 4,00 lei .


Detalii ale produsului

DiFatta
CARDSBITCOIN

Referinte specifice

Review-uri (0)