Carti de joc Bicycle Seconds

11,00 lei

Carti de joc Bicycle ideale pentru antrenament.Asta deoarece in pachetul Seconds este posibil sa gasesti carti de joc ce au mici defecte.Sau poate nu.Este o chestiune de noroc.

Cartile de joc Bicycle Seconds sunt excelente pentru perioadele lungi in care iti exersezi miscarile preferate.De ce este o chestiune de noroc ?Explicatie:USPCC are un control al calitatii exceptional.In procesul de creare a pachetului Bicycle Standard sau Rider Back este posibil sa apara mici erori. Cand sunt identificate aceste erori in timpul procesului de asamblare se creaza linia Seconds si asa apare acest pachet.Pretul este modificat in consecinta, fiind mult mai ieftin decat un Bicycle Standard.Brand-ul Bicycle are o vechime de peste 130 de ani. Cartile Bicycle sunt printate de United States Playing Cards Company (USPCC) inca din 1885. Numele a fost inspirat de tendinta sociala a acelei perioade – explozia adoptarii de catre populatie a mijloacelor de transport pe 2 sau 3 roti - bicicletele si trotinetele.

1
Stoc epuizat


redeem
Acest produs iti poate aduce pana la 1 punct de loialitate . Cosul tau contine 1 punct echivalentul unui voucher in valoare de 0,50 lei .


Detalii ale produsului

USPCC
1014345_B
2021-06-01

Referinte specifice

Review-uri (0)