Set Black Legacy Ellusionist

270,00 lei

Setul de carti de joc Black Legacy este o celebrare a progresului inevitabil. Un cadou de lux pentru cei care iubesc arta si cartile de joc.Contine 3 pachete de carti de joc de un inalt rafinament  care au sfidat orice reguli. Design exceptional Ellusionist, print United States Playing Cards Company.

La inceputul anului 2003, cand brand-ul Ellusionist era la inceput, Brad Christian a creat o imagine pentru Black Tigers si a trimis-o alaturi de o scrisoare catre Unites States Playing Cards Company care avea pe atunci 126 de ani si parea destul de conservatoare in ceea ce priveste designul cartilor pe care accepta sa le printeze.Brad le cerea practic sa faca ceva de nu mai facusera pana atunci. Le-a cerut sa iasa din aria lor de confort si sa printeze o versiune complet neagra a celebrului brand Bicycle.USPCC a considerat ca versiunea pe negru arata diferit si astfel s-a dat drumul unei noi piete, cea a cartilor de joc create custom.Setul Black Legacy este re-imaginat, re-inventat si re-vigorat cu parti embosate si folie in doua tonuri. Contine 3 pachete de carti editia Legacy: Shadow Masters, Black Tiger, Black Ghost (poker size)

1
Stoc epuizat


redeem
Acest produs iti poate aduce pana la 27 puncte de loialitate . Cosul tau contine 27 puncte echivalentul unui voucher in valoare de 13,50 lei .


Detalii ale produsului

USPCC
BLACL

Referinte specifice

Review-uri (0)