Bicycle Steampunk Mărește
Bicycle Steampunk
Bicycle Steampunk Bicycle Steampunk Bicycle Steampunk Bicycle Steampunk Bicycle Steampunk Bicycle Steampunk Bicycle Steampunk

Bicycle Steampunk

Ca intr-un film sience fiction, motoarele se invart, aburul este pompat si cartile de joc Steampunk au luat fiinta. Un motiv in plus sa ne mandrim de aceste carti de joc este faptul ca designul este realizat de Alex Beletchi in Romania.
Potrivite pentru orice joc cu cartile sau pot fi un cadou inspirat.

Detalii

SOLD OUT

Acest produs iti aduce 1 punct de loialitate. Adauga-l in cos si strangi 1 punct adica un cupon de 0.50 lei.


18.00 lei

Wishlist

Descriere

Ca intr-un film sience fiction, motoarele se invart, aburul este pompat si cartile de joc Steampunk au luat fiinta.

Nu a fost usor pentru ca hartia folosita la productia cutiei nu a existat. Hartia cu aspect de bronz a fost inventata de la zero pentru ca s-a dorit ca cerneala sa aiba aspectul redat de masinariile din era Victoriana. Elementele grafice creeaza umbre si dau o perpectiva de adancime si greutate. Ventilatoarele din partea de sus a cutiei te invita sa arunci o privire inauntru.

Cand deschizi cutia, vei descoperi 52 de piese care te vor face sa te uiti timp indelungat la detaliile ce par infinite.
Au fost create de catre Alex Beltechi in Romania si sunt contruite din 12 milioane de poligoane 3D. Jokerii intruchipeaza turbine de metal.
Asul de inima neagra este o expresia compexitatii si frumusetii.

Cartile de joc Steampunk sunt create in colaborare de catre United States Playing Card Company si theory11. 


Te invatam GRATUIT 10 Trucuri De Magie!

Plaseaza o comanda pe site-ul nostru sau in Magic Shop si primesti acces GRATUIT la Cursul Video cu 10 Trucuri de Magie Explicate. Aceste trucuri au fost alese special pentru a putea fi invatate de catre oricine, indiferent de varsta, profesie sau de nivelul de cunostiinte magice pe care le are.

Primesti toate datele de acces pe email, imediat ce a ajuns produsul la tine.

Iti oferim acest curs BONUS indiferent de produsul cumparat (carti de joc, trucuri de magie, jocuri, puzzle, sharpie etc) si de valoarea acestuia.

Invata, Inspira & Uimeste

Reviews (0)