• carti marcate

Mechanic Shiner Deck

65,00 lei

Mechanic Shiner este un pachet de carti de joc luxuriant care parca prinde viata in mainile tale datorita animatiei flip book. De asemenea, cartile sunt marcate, ceea ce te va ajuta sa realizezi efecte remarcabile.

Noutatea anului 2017, Shiner Deck a fost creat pentru a celebra al 5-lea an de existenta Mechanic Industries. 
Astfel, daca e sarbatoare, atunci si pachetul sa arate ca atare: cutia este in relef cu foita metalica atat prin interior cat si prin exterior. Spatele cartilor pastreaza animatia de la pachetul de carti de joc Mechanic Deck si de asemenea, sistemul de marcare. Cerneala neagra si argintie imbunatatesc designul dar fac ca sistemul de marcaj sa fie mai usor citit. Fetele cartilor au un aspect pretios fiind printate cu cerneala metalica, designul cartilor de curte raman cele standard. Un pachet de carti de joc care arata bine si se simte si mai bine. 

Printat de USPCC, Magic Finish.
Caracteristici:
Animatie Flip-book 
Carti de joc marcate
Jokeri gaff inclusi compatibili cu monedele Grinder
Cutie luxurianta embosata, cu insertii argintii atat pe afara cat si pe dinauntru

Pachetul de carti de joc Shiner Deck foloseste animatia de tip flip book - marca inregistrata Mechanic Industries. Este similar cu pachetele Mechanic Deck si Mechanic Deck VR2 cu mici imbunatatiri. Utilizatorul poate citi mai usor valoarea fiecarei carti si indicatorul culorii este usor de identificat. Cu acest pachet, vei impresiona fara sa banuiasca nimeni ca tu ai "puterea sa citesti fiecare carte dintr-o privire!

Atentie! Pachet marcat! Este creat pentru magicieni si nu pentru cei care pariaza la jocurile de noroc. Creatorul si vanzatorul acestui pachet de carti de joc nu poate fi facut responsabil pentru actiunile de trisare la jocurile de noroc.

1
Stoc epuizat


redeem
Acest produs iti poate aduce pana la 6 puncte de loialitate . Cosul tau contine 6 puncte echivalentul unui voucher in valoare de 3,00 lei .


Detalii ale produsului

MECSHINER

Referinte specifice

Review-uri (0)