• Jumping pompom

Jumping pompom

140,00 lei

Un truc magic pentru copii sau adulti care iti incanta ochii dar iti solicita si atentia. Mingiutele pufoase si colorate se muta pe tija ca prin magie.

Magicianul arata o tija de care sunt prinse mingiute colorate si pufoase si spune spectatorilor ca cele rosii sunt magice. Acestea fiind spuse, duce tija la spate si mingiutele rosii se muta din dreapta in stanga. Apoi, repeta miscarea si le face sa apara in acelasi loc. Dar audienta nu poate fi pacalita! E clar ca magicianul doar rasuceste de tija si astfel se creeza iluzia ca bilele pufoase si-au schimbat locul. Ca sa alunge orice suspiciune, magicianul duce iar tija la spate si cand o prezinta din nou spectatorilor mingiutele rosii se afla in mijloc. Pur si simplu magic!Tija pe care sunt agatate mingiutele de plus masoara in jur de 30 de cm. Foarte usor de realizat, incantator atat pentru copii cat si pentru copii.

1
Stoc epuizat


redeem
Acest produs iti poate aduce pana la 14 puncte de loialitate . Cosul tau contine 14 puncte echivalentul unui voucher in valoare de 7,00 lei .


Detalii ale produsului

DiFatta
POMPOSE

Fisa tehnica

Dificultate mica
Varsta 6 ani+

Referinte specifice