• Spider Pen Pro (cu DVD) - Yigal Mesika
  • Spider Pen Pro (cu DVD) - Yigal Mesika

Spider Pen Pro (cu DVD) - Yigal Mesika

495,00 lei

Magie dusa la un nivel superior. Daca asta cauti, ai gasit ce iti trebuie - cu Spider Pen Pro, marca Yigal Mesika poti realiza trucuri de magie, efecte de levitatie si mentalism incredibile.

In 2004, Spider Pen a devenit un instrument clasic utilizat de magicieni. Datorita popularitatii, creatorul acestui dispozitiv, Ygal Mesika, a dorit sa realizeze o varianta imbunatatita a conceptului original prin reinventarea bobinei. Astfel, Spider Pen Pro este un dispozitiv electronic revolutionar care iti permite sa te focusezi pe realizarea trucurilor oferindu-ti deplina stapanire a levitatiei. Cand folosesti Spider Pen Pro, levitatiile si animatiile trucurilor tale vor parea efecte speciale ca cele realizate pe scenele din Hollywood.
Imagineaza-te intr-o conversatie obisnuita. Soliciti orice bancnota. Pui bancnota pe podul palmei si o acoperi cu cealalta mana. Iti retragi mainile si ca prim magie bancnota este suspendata in aer, leviteaza. Atingi usor bancnota si aceasta penduleaza in timp ce te indepartezi, lasand-o in aer. Asa ceva nu poate fi explicat. Sub forta exercitata de tine, bancnota cade pe podea, ramanand nemiscata. Numai cand doresti tu, bancnota se ridica incet si se indreapta catre mainile tale. Cu aceasta demonstratie de levitatie, vei starni reactii incredibile ale audientie! Spider Pen Pro a fost folosit in show-urile TV de magicieni renumiti precum Cyril, Criss Angel si multi altii! Vei putea sa inveti chiar de la Yigal Mesika cum sa utilizezi acest dispozitiv de la miscarile de baza pana la un nivel de performanta ridicat. Vei invata efectele compuse chiar de acesta, mici indicatii ascunse si subtilitati care iti vor da senzatia ca primesti lectii private live.

Efecte: - Gravitatie 0 cu bancnota - Inelul zburator - Terry Lunceford - Paiul zburator - Bancnota care merge
Caracteristici Spider Pen Pro:
- Include prima bobina electonica fara butoane sau comutatoare manuale
- Functioneaza cu un micro motor electric
- Silentios, Necesita 1 baterie AAA (care poate tine pana la un 1 daca se foloseste 1 data pe zi) - bateria nu este inclusa
- Poti sa te indepartezi pana la 35 de pasi de obiectul care pluteste
- Este un stilou normal, care poate fi reincarcat cu cerneala
- Fabricat din inox de inalta calitate cu aspect cromat
- Include DVD filmat HD de aprox 60 de minute (in limba engleza)
- Este singurul truc magic care are inregistrate 3 patente
- Produs in USA
Inca nu te-ai decis? - Spider Pen Pro este usor de folosit - Versatil - Poate fi folosit cu orice tinuta (chiar si cu maneca scurta) - Nu ai nevoie de asistenti pentru realizarea efectelor - Poti sa il folosesti inconjurat de public

1
Stoc epuizat


redeem
Acest produs iti poate aduce pana la 49 puncte de loialitate . Cosul tau contine 49 puncte echivalentul unui voucher in valoare de 24,50 lei .


Detalii ale produsului

Yigal Mesika
SPIDERPENPRO

Fisa tehnica

Dificultate mare
Varsta 6 ani+

Referinte specifice