Luna in camera mea Mărește
Luna in camera mea
Luna in camera mea Luna in camera mea Luna in camera mea Luna in camera mea Luna in camera mea

Luna in camera mea

Luna de pe cer chiar in camera ta! Bucura-te de frumusetea Lunii chiar acasa la tine.

Luna poate fi aplicata usor pe peretele tau si va lumina toate cele 12 faze prin care aceasta trece, de la Luna noua la Luna plina.

Copilul tau poate invata despre sistemul solar in timp ce se uita la trecerea lunii prin diversele faze.

 Vezi video

Detalii

Disponibil in curand

Acest produs iti aduce 14 puncte de loialitate. Adauga-l in cos si strangi 14 puncte adica un cupon de 7.00 lei.


145.00 lei

Wishlist

Descriere

Suprafata acestei Luni luminate este creata intr-un mod cat se poate de realist, efectul fiind atat vizual cat si cand treci mana peste suprafata discului lunar.

Alaturi de Luna primesti si o telecomanda cu ajutorul careia poti sa controlezi modul cum vrei sa ilumineze luna din camera ta: aprinzi sau stingi lumina lunii, schimbi fazele in care se afla luna sau setezi ca acestea sa se desfasoare cu incetinitorul.

Mai primesti si un cod prin care poti sa iti descarci de pe site-ul producatorului un tur audio despre luna (in limba engleza).

Dupa 30 de minute, lumina lunii se va stinge automat pentru a economisi bateriile si pentru ca tu sa te bucuri de lumina blanda a lunii pentru un timp indelungat.

Specificatii

VarstaRecomandatapeste 6 ani
AvertismentContine parti mici ce pot fi inghitite. Contraindicat copiilor mai mici de 36 de luni. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Va recomandam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca cu acest produs.

Reviews

Descopera magia