• carti de joc

Fake 'N' Genious v2

100,00 lei
Livrare in 24h

Carti de joc Bicycle pentru copii, cu ilustratii colorate unice, imprimate pe fata.Excelent in combinatie cu Fast 'N' Genious Deck.

Fiecare dintre cele 55 carti de joc bicycle din acest pachet are o ilustratie colorata unica imprimata pe fata.Lipsesc de pe cartile din pachet atat numerele cat si simbolurile (inima rosie, inima neagra, romb, trefla) si de aceea cu acest pachet poti sa realizezi o multime de trucuri clasice sau jocuri pentru copii. Faptul ca nu are cuvinte sau simboluri printate face ca acest pachet de carti sa fie in topul preferintelor copiilor pe plan international. Cu ajutorul cartilor de joc de inalta calitate, cu ilustratiile vesele dar si cu ajutorul imaginatiei tale, vei putea sa produci nenumarate efecte de neuitat mai ales daca este utilizat in combinatie cu Fast 'N' Genious DeckAcest pachet este produs in USA de catre The United States Playing Card Company cu materiale de calitate si finisaje premium.NOTA: Nu include instructiuni. Efectele din video au scop demonstrativ, in pretul indicat fiind inclus doar pachetul Fake 'N' Genious Deck 2.0

1
Disponibil imediat

redeem
Acest produs iti poate aduce pana la 10 puncte de loialitate . Cosul tau contine 10 puncte echivalentul unui voucher in valoare de 5,00 lei .


Detalii ale produsului

USPCC
FAKENGENIOUS20

Referinte specifice

Review-uri (0)