• carti de joc

Bicycle Black Ghost

45,00 lei

Cartile de joc Bicycle Black Ghost 2nd Edition este acum disponibil.
Prima editie a fost un real succes dar Ellusionist a decis la acel moment sa il ofere strict in mediile private si nu a fost disponibil publicului larg. Printre cei care au utilizat acest pachet se numara Banachek, David Blaine, Garcia dar si alti magicieni celebri.

Trebuie sa stiti ca prima editie a lui Ghost Black a fost atat de cautata incat la un moment dat pe eBay se vindea un pachet de carti de joc Bicycle Ghost Deck 1st Edition si cu 400 USD.
Datorita cererilor primite, Ellusionist a decis lansarea celei de a-2-a Editii.
Nu rata ocazia sa ai in colectia un astfel de pachet.

1
Stoc epuizat


redeem
Acest produs iti poate aduce pana la 4 puncte de loialitate . Cosul tau contine 4 puncte echivalentul unui voucher in valoare de 2,00 lei .


Detalii ale produsului

Ellusionist
BGHOSB

Referinte specifice

Review-uri (4)

Rated 4.75 on the scale 1 - 5 based on 4 customer reviews
Achizitie verificata

Extraordinare

Se vad, se simt, se misca extraordinar. Nimic de reprosat, trasport in 24 de ore. Nota 10.

Achizitie verificata

Ce e nou, modificat la printarea asta

ÎMI PLAC FOARTE MULT!<br /> <br /> Prima dată le-am avut cam prin 2012. Atunci ca și Giff Card au avut: spate de carte Bicycle Black Ghost, față de carte un 3 de inimă neagră, dar o față simplă - puteai zice că e o carte oarecare de Bicycle și atât...<br /> <br /> În schimb, la printarea asta, au ales e o carte cu spate dublu (Bicycle Black Ghost). Aici depinde ce doleanțe au cei de la ,Ellusionist când le printează... nu mă deranjează...mai și schimbi...nu...?

Excelente

Arata f bine! Sunt cartile de joc numarul 1 pentru mine.Recomand. Mi-au venit a doua zi dupa ce le-am comandat, cei de la shop foarte seriosi si profesionisti.

Achizitie verificata

excelent

Un pachet formidabil. Mi-a fost greu sa il aleg pentru ca in magazin erau sute de modele de carti de joc ... dar am facut o alegere excelenta. Sunt foarte multumit de cum m-a tratat echipa de la jucariesimagie. Am ramas cu o experienta foarte frumoasa dupa vizita in magazinul din hotel Rin.