Descopera jucariile din lemn magnetic Tegu

In acest articol ne-am propus sa va introducem in minunata lume a jucariilor din lemn magnetic Tegu. Mai nou, le gasiti si in Romania pe site-ul nostru www.jucariesimagie.ro

Numele jucariilor Tegu vine de la Tegucigalpa, capitala statului Honduras unde se afla fabrica Tegu. De ce au optat cei de la Tegu sa produca jucarii in Honduras (America Centrala)? Pentru ca parte a misiunii Tegu este sa ajute la dezvoltarea unei lumi mai sarace, oferindu-le locuitorilor atat locuri de munca dar stimuland si inscrierea la scoala a cat mai multor copii.

Ce mai trebuie sa stii despre Tegu este ca pentru fiecare set de jucarii din lemn magnetic vandut va fi plantat un pom. Alaturi de fericirea copiilor este important sa avem grija si de planeta noastra.

Trecand la produse, trebuie sa va spunem ca cel mai bine vei intelege magia jucariilor Tegu cand vei simti forta cu care piesele se atrag si sunetul, pe care il vei indragi imediat: click clack!

Piesele sunt din lemn de esenta tare, colorate cu vopsea pe baza de apa – deci non toxice si ascund in interior un magnet. Atentie, secretul prin care magnetul este introdus in piesele de lemn este foarte bine pastrat! Unii spun ca este introdus ca prin magie pentru ca pe fetele pieselor nu sunt urme de taiere.

Magnetii din piesele Tegu functioneaza ca orice magneti. Au un pol Nord si un pol Sud care se atrag. Astfel, daca doua cuburi nu se prind unul de altul imediat, pur si simplu intoarceti-l si lipiti-l!

Piesele sunt foarte fine si de buna calitate si astfel vor insoti copilul de la primii ani de viata pana cand se va face mare. Sunt jucarii pentru fetite si baieti!

Piesele Tegu se pot gasi in 3 game si mai multe nuante: Classics, Future, Stunts.

Gama Classics este cea mai veche si din acest motiv cea mai indragita la nivel mondial. Seturile pot avea de la 4 piese pana la 42 de piese, in diferite nuante. Piesele pot avea diverse forme geometrice, insa au ceva in comun: se potrivesc intre ele, indiferent din ce set sau gama provin.

Gama Future cuprinde seturile Robo, Magbot, Circuit racer, Magnetron. Piesele au nuante calde de crem si bleu si au desene care sa ajute la creatii inovative.

Gama Stunt cuprinde seturile Looper, Daredevil, Skyhook si Jumper. Piesele au nuante de rosu bleu si crem.
De remarcat este faptul ca piesele Tegu sunt jucarii pentru copii de toate varstele! De multe ori parintii se lasa condusi de propria imaginatie si petrec clipe de neuitat cu Tegu alaturi de copiii lor.

Credem ca jocul este vital, precum este mancatul si dormitul. Jocul este vazut in zilele noastre mai mult ca un instrument de invatare si dezvoltare. Totusi pe langa aceste obiective, cu jucariile Tegu ,copilul este lasat sa faca ce stie el mai bine – sa se joace fara o agenda, fara modele impuse social si sa simta bucuria momentului.

De asemenea, jucariile Tegu isi arata puterea de a uni si de a dezlantui imaginatia si creativitatea copiilor atunci cand sunt folosite in grup, cum ar fi in gradinite sau la locurile de joaca. Jocurile de genul eu pun o piesa, tu pui o piesa si vedem la final ce iese sunt cele mai amuzante.

Aceasta a fost numai o introducere si speram ca te-am facut curios sau curioasa sa citesti si alte articole pe care le pregatim despre jucariile din lemn magnetic Tegu.

Te invitam sa dai share prietenilor tai ca sa se bucure si ei de aceste jucarii magice si posteaza un comentariu cu parerea ta.