VANISH MAGIC MAGAZINE Collectors Edition Year One Mărește
VANISH MAGIC MAGAZINE Collectors Edition Year One
VANISH MAGIC MAGAZINE Collectors Edition Year One VANISH MAGIC MAGAZINE Collectors Edition Year One VANISH MAGIC MAGAZINE Collectors Edition Year One VANISH MAGIC MAGAZINE Collectors Edition Year One VANISH MAGIC MAGAZINE Collectors Edition Year One VANISH MAGIC MAGAZINE Collectors Edition Year One

VANISH MAGIC MAGAZINE Collectors Edition Year One

Aceasta editie speciala este o selectie a celor mai bune articole ale revistei Vanish Magic Magazine din primul an. Au fost realizate numai 500 de exemplare. Fiecare carte include un cartonas semnat si un link de acces la si mai multe efecte de magie.
Aceasta carte de magie este o sursa de informare dar si un obiect de colectie pentru cei pasionati de trucurile de magie.
Cartea este in limba engleza, autor Paul Romhany.

Detalii

Disponibil imediat.

Acest produs iti aduce 22 puncte de loialitate. Adauga-l in cos si strangi 22 puncte adica un cupon de 11.00 lei.


220.00 lei

Wishlist

Descriere

Vei parcurge peste 30 de trucuri de magie: close-up, mentalism, trucuri pentru copii si iluzii de scena. Eseurile sunt scrise de unii dintre cei mai buni performeri cum ar fi Andrew Gerard, Mark Parker, Richard Webster, Wayne Rogers, TC Tahoe, Banachek, Tony Chris, JC Sum, Magic Babe Ning, Nick Lewin, Charles Bach, Ben Robinson.

Numar de pagini: 176
Coperta: cartonata
Continutul este color

Reviews (0)