Kids Show Masterplan by Danny Orleans and Vanishing Inc

110,00 lei

Magia pentru copii este din ce in ce mai populara in zilele noastre. Desi pare simplu, copiii sunt printre cei mai pretentiosi spectatori si de aceea, artistul care apare in fata lor trebuie sa tina cont de o varietate de aspecte pentru a avea succes maxim.
Noua carte a lui Danny Orleans a fost gandita sa devina ghidul modern pentru show-rile destinate copiilor.

Combinand experienta sa de profesor cu cei peste 40 de ani de practica a magiei pentru copii in scoli, muzee, biblioteci, petreceri private si teatre, Danny Orleans prezinta in sfarsit un Masterplan despre cum ar trebui pregatite astfel de evenimente destinate copiilor.
Cartea are peste 180 de pagini si 150 de ilustratii, toate concepute din experienta sa vasta.
Chiar daca esti la inceput sau esti experimentat in show-urile pentru copii vei beneficia de explicatiile sale despre cum sa folosesti psihologia copiilor, cum sa iti pregatesti scena sau cum sa iti pregatesti efectele pe care le vei prezenta, pentru a avea un impact semnificativ.
In Kids Show Masterplan, Danny te invata tehnici de psihologie pe care le foloseste de fiecare data pentru a controla comporamentul copiilor.
Vei primi solutii practice din experiente reale: 
- Cum sa tii copiii pe scane
- Cum sa le tii atentia copiilor
- Cum sa te comporti cand copiii plang
- Cum sa iti alegi voluntarii
- Cum sa te comporti cand un copil isi arata dezamagirea
- Cum sa ii controlezi ce copii care te ajuta pe scena
- Cum sa te asiguri ca nu iti strica recuzita
- Cum sa intri in contact cu copiiiFii cel mai bun entertainer pentru copii. Citeste si implementeaza ideile din carte, rutinele si strategiile psihologice din Kids Show Masterplan.

Cartea este in limba engleza.

1
Stoc epuizat


redeem
Acest produs iti poate aduce pana la 11 puncte de loialitate . Cosul tau contine 11 puncte echivalentul unui voucher in valoare de 5,50 lei .


Detalii ale produsului

KIDSSHOWMASTER

Fisa tehnica

Dificultate mica
Varsta 6 ani+

Referinte specifice

Review-uri (0)