Intre 18-20 Mai ne gasiti la
Comic-Con 2018 RomExpo
Showroom-ul este inchis
in aceasta perioada.
Pret redus!
Fast 'N' Genious Deck by So Magic Mărește
Fast 'N' Genious Deck by So Magic
Fast 'N' Genious Deck by So Magic Fast 'N' Genious Deck by So Magic Fast 'N' Genious Deck by So Magic

Fast 'N' Genious

Carti de joc Bicycle pentru copii, cu ilustratii colorate unice, imprimate pe fata.

Excelent in combinatie cu Fake 'N' Genious Deck.

 Vezi video

Detalii

Stoc Limitat

Produsele fara reducere beneficiaza de puncte de loialitate.


64.00 lei

-20%

80.00 lei

Wishlist

Descriere

Fiecare dintre cele 55 carti de joc din acest pachet de carti de joc bicycle are o ilustratie colorata unica imprimata pe fata. 

Lipsesc de pe cartile de joc din pachet atat numerele cat si simbolurile (inima rosie, inima neagra, romb, trefla) si de aceea cu acest pachet de carti de joc poti sa realizezi o multime de trucuri clasice sau jocuri pentru copii. Faptul ca nu are cuvinte sau simboluri printate face ca acest pachet de carti sa fie in topul preferintelor copiilor pe plan international.

Cu ajutorul cartilor de joc bicycle de inalta calitate, cu ilustratiile vesele dar si cu ajutorul imaginatiei tale, vei putea sa produci nenumarate efecte de neuitat mai ales daca este utilizat in combinatie cu Fake 'N' Genious Deck

Acest pachet de carti de joc bicycle este produs in USA de catre The United States Playing Card Company cu materiale de calitate si finisaje premium.

NOTA: Nu include instructiuni. Efectele din video au scop demonstrativ, in pretul indicat fiind inclus doar pachetul Fast 'N' Genious Deck

Specificatii

NivelDificultateredus (pentru incepatori)
VarstaRecomandatapeste 3 ani
RecomandareNu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Supravegheati copilul in timp ce se joaca cu acest produs.

Reviews

Descopera jucariile noastre

Cauti carti de joc editie limitata?