Bicycle Standard - Set 2 pachete Mărește
Bicycle Standard - Set 2 pachete
Bicycle Standard - Set 2 pachete Bicycle Standard - Set 2 pachete

Bicycle Standard - Set 2 pachete

Setul de carti de joc Bicycle Standard este ideal pentru poker si trucuri cu carti de joc.
Contine 1 pachet albastru si 1 pachet rosu.
Aceeasi calitate ca si Bicycle Rider Back. Hartia, materialele, procesul de fabricare, finish-ul aplicat dau cartilor Bicycle o durabilitate greu de egalat.

Detalii

Disponibil imediat.

Acest produs iti aduce 4 puncte de loialitate. Adauga-l in cos si strangi 4 puncte adica un cupon de 2.00 lei.


40.00 lei

Wishlist

Descriere

Contine 2 pachete Bicycle Standard (rosu si albastru).
Nu uita! Sunt cele mai cunoscute carti de joc din lume.
Iubite de jucatorii de poker, de amatori, de magicieni si de prestidigitatori pentru calitatea exceptionala, rezistenta si designul care a rezistat peste  130 de ani.
Brand-ul Bicycle are o vechime de peste 130 de ani. Cartile Bicycle sunt printate de United States Playing Cards Company (USPCC) inca din 1885. Numele a fost inspirat de tendinta sociala a acelei perioade – explozia adoptarii de catre populatie a mijloacelor de transport pe 2 sau 3 roti - bicicletele si trotinetele.
Intotdeauna fabricate in USA.

Te invatam GRATUIT 10 Trucuri De Magie!

Plaseaza o comanda pe site-ul nostru sau in Magic Shop si primesti acces GRATUIT la Cursul Video cu 10 Trucuri de Magie Explicate. Aceste trucuri au fost alese special pentru a putea fi invatate de catre oricine, indiferent de varsta, profesie sau de nivelul de cunostiinte magice pe care le are.

Primesti toate datele de acces pe email, imediat ce a ajuns produsul la tine.

Iti oferim acest curs BONUS indiferent de produsul cumparat (carti de joc, trucuri de magie, jocuri, puzzle, sharpie etc) si de valoarea acestuia.

Invata, Inspira & Uimeste

Reviews (4)

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 4 customer reviews
Verified purchase

the best

the best

Verified purchase

Can't beat the classics

Ideale pt incepatori. Perfecte pt invatat si abuzat. Merita luate la pachet si folosite in mod egal, deoarece combinate cu niste double backere sau double facere pot produce niste efecte de exceptie.
10/10 pt calitatea si promptitudinea serviciilor celor de la jucariesimagie.ro. Va recomand, de asemenea, cu maxima caldura sa le vizitati punctul de lucru dupa ce trece nebunia asta cu virusu' vietii. Nu i un magazin, ci un loc unde te simti ca acasa.

Cele mai bune cărți!

Perfecte pentru trucuri de magie

Verified purchase

Foarte bune

Ma bucur ca ati adus brandul Bicycle in Romania. Sunt cele mai bune carti de joc. Recomand. Este un magazin de incredere