Carti de joc Bicycle Standard Gold 808 Mărește
Carti de joc Bicycle Standard Gold 808
Carti de joc Bicycle Standard Gold 808 Carti de joc Bicycle Standard Gold 808 Carti de joc Bicycle Standard Gold 808 Carti de joc Bicycle Standard Gold 808

Carti de joc Bicycle Standard Gold 808

Bicycle Standard Gold 808 este ideal pentru poker si trucuri cu carti de joc.
Aceeasi calitate ca si Bicycle Rider Back singura diferenta fiind reprezentata de cutie.
Hartia, materialele, procesul de fabricare, finish-ul aplicat dau cartilor Bicycle o durabilitate greu de egalat.

Fiecare comanda de 12 pachete sau mai multe, primeste o cutie Bicycle speciala pentru depozitarea cartilor de joc.

Detalii

Disponibil imediat.

Acest produs iti aduce 2 puncte de loialitate. Adauga-l in cos si strangi 2 puncte adica un cupon de 1.00 lei.


20.00 lei

Wishlist

Descriere

Iubite de jucatorii de poker, de amatori, de magicieni si de prestidigitatori pentru calitatea exceptionala, rezistenta si designul care a rezistat peste 130 de ani.

Cartile de joc Bicycle sunt printate de United States Playing Cards Company (USPCC) inca din 1885. Numele a fost inspirat de tendinta sociala a acelei perioade – explozia adoptarii de catre populatie a mijloacelor de transport pe 2 sau 3 roti - bicicletele si trotinetele.

Intotdeauna fabricate in USA.

Reviews (11)

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 11 customer reviews
Verified purchase

foarte bune cartile de joc

Recomand. Sunt de calitate. Iar experienta din magazin este unica. Merita din plin.

Cartile de joc bicycle sunt preferatele mele

Sunt cele mai bune carti de joc! Sunt rezistente, nu se indoaie si pot face cardistry cu ele foarte usor. Ce bine ca avem un magazin de magie in Bucuresti! J&M recomand

Verified purchase

Sunt cartile de joc care imi plac cel mai mult

Aluneca bine si sunt foarte rezistente. Cu ele am inceput cardisry.

cele mai bune carti de joc

Cartile bicycle sunt perfecte daca vrei sa te apuci de trucuri de magie. Miscarile ies mai usor si cartile luneca super bine. Recoman.

Verified purchase

F bun

Mi am luat aceste carti de joc din magic shop ul jucariesimagie si sunt super multumit de el. E clar, cartile bicycle sunt cele mai bune.

Verified purchase

suta la suta originale

Pana sa gasesc acest magazin de carti de joc chiar nu stiam de bicycle si cat de bune sunt, Recomand, Sunt carti de joc originale. Cei de la magazin chiar iti ofera o experienta speciala.

Verified purchase

Super

Am primit cadou acest pachet de carti de joc bicycle rosu cand am cumparat niste jucarii. Avem o chinezarie pe acasa si am fost foarte placut surprinsa de calitatea acestor carti de joc. Multumesc jucariesimagie pentru cadou!

Verified purchase

Sunt cele mai bune carti de joc

Mi-am luat 12 sa profit de promotie :) si am primit si eu cutie originala Bicycle.

Verified purchase

Recomand

Am fost fericit sa descopar ca exista un magazin de carti de joc in Bucuresti. Mi-am facut o lista de pe site si m-am hotarat sa merg in magazin sa le ridic. Am avut o surpriza frumoasa cand am primit un pachet rosu cadou :) Multumesc. Magazinul si angajatii m-au impresioant pozitiv, se vede ca sunt pasionati de ceea ce fac si vor sa ofere calitate.

Verified purchase

Recomand

După ce comanda a fost procesată am fost sunat, domnișoara mi-a dat toate informațiile necesare. Am fost plăcut surprins de felul în care vorbea (veselă, cu atitudine pozitivă).
Iar după ce pachetul a fost preluat de curier am primit codul cu care puteam urmări pachetul.
Cei de la curier mi-au trimis un SMS în care îmi spuneau ziua și intervalul în care ajunge pachetul. Fiind din București l-am primit într-o zi. A fost ambalat bine, pachetele n-au nicio problemă.
Am comandat 14 pachete (7 roși și 7 albastre). Ce nu scrie pe site sau n-am găsit la prima vedere, este că baxul are 12 pachete (6 roși și 6 albastre). Am primit un bax și 2 pachete. Deci comandați minimum 12 pachete pentru că le primiți într-o cutie frumoasă (cel puțin eu așa le-am primit).
Cei care n-au mai avut cărți Bicycle, pot să cumpere cu încredere. Sunt unele dintre cele mai bune cărți de joc. Se pot folosi pentru trucuri de magie cât și pentru jocuri de cărți.
Sunt foarte mulțumit.