National Playing Card Zellij Tile Spade Gate LAGOON/WHITE Limited Edition 2019 Mărește
National Playing Card Zellij Tile Spade Gate LAGOON/WHITE Limited Edition 2019
National Playing Card Zellij Tile Spade Gate LAGOON/WHITE Limited Edition 2019 National Playing Card Zellij Tile Spade Gate LAGOON/WHITE Limited Edition 2019 National Playing Card Zellij Tile Spade Gate LAGOON/WHITE Limited Edition 2019 National Playing Card Zellij Tile Spade Gate LAGOON/WHITE Limited Edition 2019 video

National Playing Card Zellij Tile Spade Gate LAGOON/WHITE Limited Edition 2019

Editie limitata la 499 pachete care nu vor fi reprintate. Editie extrem de rara!
Istoria cartilor de joc National este urmatoarea: in fiecare an se aduce un tribut pentru colectionarii de carti de joc prin cate o serie unica, printata intr-un numar extrem de limitat.
In 2019, colectia National celebreaza frumusetea arhitecturii marocane si a originii acesteia. Colectia infatiseaza 3 texturi zellij in cutii cu stil diferit. Fiecare cutie este realizata manual si are sigiliu marcat cu numarul pachetului care ii da unicitate. Designul exterior are elemente specifice Marocului si pe spatele cutiei este o gaura de gaura de cheie. Cand apesi pe gaura de cheie vei deschide pachetul, vor aparea usile interioare si astfel ai acces la cartile de joc.
Priveste review-ul

Detalii

Disponibil imediat.

Stoc Limitat

Acest produs iti aduce 27 puncte de loialitate. Adauga-l in cos si strangi 27 puncte adica un cupon de 13.50 lei.


275.00 lei

Wishlist

Descriere

Cutiile au 3 stiluri: the GATE  the ROOM si the ARCH.
Fiecare cutie are Air Cushion Finish.

Specificatii

VarstaRecomandatapeste 6 ani
AvertismentContine parti mici ce pot fi inghitite. Contraindicat copiilor mai mici de 36 de luni. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Va recomandam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca cu acest produs.

Reviews (0)