Reducere
Maya Magic White Mărește
Maya Magic White
Maya Magic White Maya Magic White Maya Magic White Maya Magic White Maya Magic White video

Maya Magic White

Carti de joc editie limitata la 3000 de pachete. Daca esti pasionat de culturile vechi si in special de cultura Maya, atunci acest pachet de carti de joc iti va inspira misterul trecutului.
Sunt inspirate de civilizatia Maya si de zeitatile acestora: 
  • Yum Kax, Zeul Porumbului/Romb
  • Kauil, Zeul Focului/Inima Rosie
  • Kukulkan, Sarpele inaripat/Trefla
  • Ah Puch, Zeul Mortii/Inima Neagra
Numerele de pe carti sunt din limbaj Maya.

Detalii

Disponibil imediat.

Produsele fara reducere beneficiaza de puncte de loialitate.


54.00 lei

-40%

90.00 lei

Wishlist

Descriere

Daca esti pasionat de culturile vechi si in special de cultura Maya, atunci acest pachet de carti de joc iti va inspira misterul trecutului.

Numere si glife MAYA
Cartile de joc sunt concepute pentru a raspandi cultura Maya si cunostintele acesteia. Astfel, numerele sunt inlocuite de numerologia Maya si literele cu glife. In interiorul pachetului exista o carte speciala in care se explica semnificatia fiecruia si este foarte simplu sa le identificam.

In centru se gaseste un simbol similar cu yin si yang, dar este un zeu - cel mai mare zeu al Maya, HANAB KU. Se spune ca din el se nasc toate lucrurile, pentru ca adaposteste toate dualitatile, tatal tuturor zeilor si este o entitate fara trup.

Aceast editie contine o carte goala in partea din fata a pachetului, astfel incat atunci cand o deschideti, puteti efectua un truc magic.

Te invatam GRATUIT 10 Trucuri De Magie!

Plaseaza o comanda pe site-ul nostru sau in Magic Shop si primesti acces GRATUIT la Cursul Video cu 10 Trucuri de Magie Explicate. Aceste trucuri au fost alese special pentru a putea fi invatate de catre oricine, indiferent de varsta, profesie sau de nivelul de cunostiinte magice pe care le are.

Primesti toate datele de acces pe email, imediat ce a ajuns produsul la tine.

Iti oferim acest curs BONUS indiferent de produsul cumparat (carti de joc, trucuri de magie, jocuri, puzzle, sharpie etc) si de valoarea acestuia.

Invata, Inspira & Uimeste

Reviews (0)