Chrome Kings Red Limited Edition Mărește
Chrome Kings Red Limited Edition
Chrome Kings Red Limited Edition Chrome Kings Red Limited Edition Chrome Kings Red Limited Edition Chrome Kings Red Limited Edition Chrome Kings Red Limited Edition Chrome Kings Red Limited Edition Chrome Kings Red Limited Edition

Chrome Kings Red Limited Edition

Chrome Kings Red Limited Edition este un MUST in collectia ta, indiferent daca esti jucator de poker, magician sau artist cardistry. Este un pachet unic si stilizat care isi va pune amprenta si pe imaginea ta.

Detalii

Disponibil imediat.

Acest produs iti aduce 6 puncte de loialitate. Adauga-l in cos si strangi 6 puncte adica un cupon de 3.00 lei.


65.00 lei

Wishlist

Descriere

Spatele cartilor au semnatura lui De'vo si au un design uimitor pentru flourish. Fetele si spatele cartilor de joc vor crea evantaie diferite in functie de directia din care le manevrezi.
Fiecare carte de curte este diferita si a fost creata cu incredibil de multe detalii.
Pachetul include 2 jokeri diferite (unul mare si unul mic) dar si 1 cartea cu fata alba si 1 carte cu spate dublu, special pentru magicieni. 
Cutia are sigiliu argintiu.

Made in USA. Pritate de USPCC.

Te invatam GRATUIT 10 Trucuri De Magie!

Plaseaza o comanda pe site-ul nostru sau in Magic Shop si primesti acces GRATUIT la Cursul Video cu 10 Trucuri de Magie Explicate. Aceste trucuri au fost alese special pentru a putea fi invatate de catre oricine, indiferent de varsta, profesie sau de nivelul de cunostiinte magice pe care le are.

Primesti toate datele de acces pe email, imediat ce a ajuns produsul la tine.

Iti oferim acest curs BONUS indiferent de produsul cumparat (carti de joc, trucuri de magie, jocuri, puzzle, sharpie etc) si de valoarea acestuia.

Invata, Inspira & Uimeste

Reviews (0)