Banshees Advanced: Cards for Throwing Mărește
Banshees Advanced: Cards for Throwing
Banshees Advanced: Cards for Throwing Banshees Advanced: Cards for Throwing Banshees Advanced: Cards for Throwing Banshees Advanced: Cards for Throwing Banshees Advanced: Cards for Throwing Banshees Advanced: Cards for Throwing

Banshees Advanced: Cards for Throwing

Iti place aruncatul cu cartile de joc? Vrei sa iti imbunatatesti performantele in mod dramatic? Vrei sa devii aruncator de carti?
Acest pachet de carti de joc incredibil a fost reinventat pentru viteza maxima, durabilitate, precizie si impact. Cu Banshees Advanced nu numai ca reusesti sa arunci cartile cu usurinta dar sunetul produs este unul special.

Detalii

Disponibil imediat.

Stoc Limitat

Acest produs iti aduce 9 puncte de loialitate. Adauga-l in cos si strangi 9 puncte adica un cupon de 4.50 lei.


90.00 lei

Wishlist

Descriere

Realizat cu precizie si dintr-un material imbunatatit, Banshees Advanced face ca aruncatul cu carti de joc obisnuite sa fie invechit. Un aruncator experimentat de carti de joc stie ca atunci cand o carte de joc din carton presat este aruncata, aceasta se indoaie si isi pierde forma aerodinamica si precizia. Banshees Advanced isi pastreaza forma aerodinamica chiar si in cele mai aspre conditii. Nu se indoaie si isi pastreaza precizia si puterea de penetrare chiar si dupa o utilizare indelungata.

Cand cartile tare Banshees Advanced taie aerul, noul design produce un sunet mai puternic, care da senzatia unei intensitati si viteza mai mare.

Viteza maxima. Precizie maxima. Impact Maxim.

Banshees Advanced este cel mai avansat pachet de carti de joc pentru aruncari al momentului.

Te invatam GRATUIT 10 Trucuri De Magie!

Plaseaza o comanda pe site-ul nostru sau in Magic Shop si primesti acces GRATUIT la Cursul Video cu 10 Trucuri de Magie Explicate. Aceste trucuri au fost alese special pentru a putea fi invatate de catre oricine, indiferent de varsta, profesie sau de nivelul de cunostiinte magice pe care le are.

Primesti toate datele de acces pe email, imediat ce a ajuns produsul la tine.

Iti oferim acest curs BONUS indiferent de produsul cumparat (carti de joc, trucuri de magie, jocuri, puzzle, sharpie etc) si de valoarea acestuia.

Invata, Inspira & Uimeste

Reviews (0)