Alice of Wonderland Silver by Gamblers Warehouse Mărește
Alice of Wonderland Silver by Gamblers Warehouse
Alice of Wonderland Silver by Gamblers Warehouse Alice of Wonderland Silver by Gamblers Warehouse Alice of Wonderland Silver by Gamblers Warehouse Alice of Wonderland Silver by Gamblers Warehouse Alice of Wonderland Silver by Gamblers Warehouse video

Alice of Wonderland Silver by Gamblers Warehouse

Carti de joc de colectie care ne aduc aminte de copilarie dar ne indeamna sa ne imaginam continuarea povestii Alice in Tara Minunilor. Superb ilustrate pe fundal silver.

Detalii

Disponibil imediat.

Stoc Limitat

Acest produs iti aduce 6 puncte de loialitate. Adauga-l in cos si strangi 6 puncte adica un cupon de 3.00 lei.


65.00 lei

Wishlist

Descriere

Designul este inspirat de povestea, locatia si personajele celebrei carti Alice in Tara Minunilor scrisa de Charles Dogson

Cartile de joc Alice in Wonderland ne inspira sa ne imaginam continuarea aventurilor lui Alice. In acest cadru mai matur, Alice este o adolescenta si lumea pe care si-o aminteste din Tara Minunilor s-a schimbat si acum este dominata de 4 regate: Regatul de Inima Rosie, Regatul de Pica (Inima Neagra), Regatul de Trefla, Regatul de Romb.

Alice, Palarierul, Pisica si Iepurele Alb sunt reprezentate sub forma de Joker pastrand linia de design si culori alb negru cu celelate carti de joc si cu personajele regale.

Printate de USPCC

Nota: Filmul de mai jos este cu titlu de exemplu si prezinta pachetul Alice of Wonderland Gold - cartile au fundal auriu.

Reviews (0)