Pret redus!
Bicycle Escape Map Mărește
Bicycle Escape Map
Bicycle Escape Map Bicycle Escape Map

Bicycle Escape Map

Bicycle Escape Map este un pachet de carti de joc cu o poveste interesanta din trecut.

In timpul celui de-ai 2-lea razboi mondial USPCC a creat un pachet special de carti de joc impreuna cu fortele americane si cele britanice. Scopul lui era de a-i ajuta pe prizonierii aliantei sa scape din inchisorile germane. Cartile de joc erau construite special pentru a ascunde rute de scapare secrete intre straturile din care sunt fabricate cartile de joc obisnuite. Scufundate in apa, cartile de joc se puteau desface in straturi si astfel se ajungea la harta secreta.

Detalii

Disponibil in curand

Produsele fara reducere beneficiaza de puncte de loialitate.


31.50 lei

-10%

35.00 lei

Wishlist

Descriere


Pachetul harta a ramas secret multi ani dupa ce razboiul s-a terminat. Nimeni nu stie exact cate astfel de pachete s-au produs si cate mai exista si acum.
Stim ca exista un astfel de pachet expus la Spy Museum din Whashington si se mai spune ca o persoana privata are in colectie o bucata. 
Cartea din imaginea a doua este o reproducere realizata April 1990.

Made in USA, finisaj Air-Cushion.

Specificatii

VarstaRecomandatapeste 3 ani
AvertismentContine parti mici ce pot fi inghitite. Contraindicat copiilor mai mici de 36 de luni. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Va recomandam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca cu acest produs.

Reviews

Descopera alte carti de joc