Cardistry Kiwi Ninjas (Green) by Devo Mărește
Cardistry Kiwi Ninjas (Green) by Devo
Cardistry Kiwi Ninjas (Green) by Devo Cardistry Kiwi Ninjas (Green) by Devo Cardistry Kiwi Ninjas (Green) by Devo Cardistry Kiwi Ninjas (Green) by Devo Cardistry Kiwi Ninjas (Green) by Devo Cardistry Kiwi Ninjas (Green) by Devo

Cardistry Kiwi Ninjas (Green) by Devo

Iata un pachet de carti de joc de Cardistry Verde creat de De'vo!

Cartile de joc create de De'vo sunt cunoscute in intreaga lume datorita faptului ca au un design spectaculos si ofera o manevrabilitate superioara. Sunt folosite de expertii in carti de joc, de jucatorii de poker si de magicieni.
Toate cartile de joc create de De'vo sunt produse in editii limitate, asa ca nu rata ocazia sa ai si tu in colectie un astfel de pachet.


Detalii

Stoc Limitat

Acest produs iti aduce 6 puncte de loialitate. Adauga-l in cos si strangi 6 puncte adica un cupon de 3.00 lei.


61.00 lei

Wishlist

Descriere

Cardistry Ninjas duce la urmatorul nivel designul functional al pachetului de carti de joc oferind mai multe aspecte vizuale ale acestuia in functie de modul cum il manevrezi. 
Acest pachet de carti are semnatura De'vo "Twin Tip", ceea ce inseamna ca le poti amesteca normal fara sa le incurci (atat fetele cat si spatele). Este perfect pentru oricine: magicieni, flourisheri, poker, colectionari si pentru cei care vor sa isa in evidenta cu ceva diferit.

Pachetul include 3 carti de joc speciale - o carte de joc dubla cu o fata WTF Cardistry si o fata Bicycle Cardistry BW pentru trucuri de magie, o carte cu spate alb si o carte cu fata alba.

Specificatii

VarstaRecomandatapeste 3 ani
AvertismentContine parti mici ce pot fi inghitite. Contraindicat copiilor mai mici de 36 de luni. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Va recomandam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca cu acest produs.

Reviews

Descopera magia