DMC ELITES: Marked Deck (Forest Green) Mărește
DMC ELITES: Marked Deck (Forest Green)
DMC ELITES: Marked Deck (Forest Green) DMC ELITES: Marked Deck (Forest Green) DMC ELITES: Marked Deck (Forest Green) DMC ELITES: Marked Deck (Forest Green) DMC ELITES: Marked Deck (Forest Green) DMC ELITES: Marked Deck (Forest Green)

DMC ELITES: Marked Deck (Forest Green)

Noua versiune a cartilor de joc marcate DMC, acum in culoare verde, este cea mai recenta incercare a Drummond Money-Coutts de a crea cel mai puternic pachet de carti de joc pentru magicieni. Ideea de ELITES a aparut din colaborarea dintre DMC si creatorul de magic si designerul Phill Smith. DMC Elites v4 este cea mai versatila versiune, nuantata si avansata.
Acum DMC Elites v4 este printata de United States Playing Card Company, pe stock Bee. Cartile de joc sunt rezistente pentru ore de utilizare la nivel profesionistiar fetele sunt cele standard folosite de USPCC pentru a ne asigura ca nu exista suspiciuni din partea spectatorilor si sunt usor de recunoscut.

Detalii

Disponibil imediat.

Acest produs iti aduce 11 puncte de loialitate. Adauga-l in cos si strangi 11 puncte adica un cupon de 5.50 lei.


110.00 lei

Wishlist

Descriere

De asemenea, cartile de joc au integrata ultima versiune a OPTICAL MARKING SYSTEM (OMS) care permite o citire usora, special creata pentru magicieni si mentalisti (in contrast cu alte carti marcate din piata care sunt folosite pentru jocurile de noroc).
OMS are un marcaj ascuns intr-un mod ingenioscare se poate citi cu mare viteza, de la distanta si chiar in lumina slaba.
Ascunde atat valoarea cat si suita cartilor de joc fara un sistem de decodare - spatele cartilor spune practic ce carte este.
In ciuda acestui lucru, poti sa inmanezi linistit cartile de joc spectatorilor pentru ca nici cei mai critici ochi nu pot detecta sistemul.
In baza feedback-ului primit de la cei care au utilizat versiunea anterioara, sistemul OMS a evoluat semnificativ si in v4 marcajul este situat in toate cele 4 colturi ale cartilor de joc ceea ce ii avantajeaza si pe magicienii stangaci.
O alta imbunatatire este ca pachetul permite detectarea cartii chiar daca spread-ul este mic sau cartile pot di detectate si in evantai. In cele din urma, cartile au un sistem de marcaj one-way. Fiecare pachet este insotit de instructiuni care explica vizual marcajul - fara sa mai existe bariere de necunoasterea limbii in care sunt instructiunile.

Te invatam GRATUIT 10 Trucuri De Magie!

Plaseaza o comanda pe site-ul nostru sau in Magic Shop si primesti acces GRATUIT la Cursul Video cu 10 Trucuri de Magie Explicate. Aceste trucuri au fost alese special pentru a putea fi invatate de catre oricine, indiferent de varsta, profesie sau de nivelul de cunostiinte magice pe care le are.

Primesti toate datele de acces pe email, imediat ce a ajuns produsul la tine.

Iti oferim acest curs BONUS indiferent de produsul cumparat (carti de joc, trucuri de magie, jocuri, puzzle, sharpie etc) si de valoarea acestuia.

Invata, Inspira & Uimeste

Reviews (0)