Reducere
Russian Folk Art Limited Edition Black Mărește
Russian Folk Art Limited Edition Black
Russian Folk Art Limited Edition Black Russian Folk Art Limited Edition Black Russian Folk Art Limited Edition Black Russian Folk Art Limited Edition Black Russian Folk Art Limited Edition Black Russian Folk Art Limited Edition Black

Russian Folk Art Limited Edition Black

Inspirate de stilul traditional rusesc de pictura pe lemn si ornamentele traditionale (Khokhloma) acest pachet de carti de joc este o opera de arta in sine si poarte semnatura artistei Natalia Silva.

Daca iti place arta, daca iti plac cartile de joc si le colectionezi, nu rata acest pachet editie limitata printat in numai 1000 de exemplare.

Detalii

Disponibil imediat.

Stoc Limitat

Produsele fara reducere beneficiaza de puncte de loialitate.


42.00 lei

-40%

70.00 lei

Wishlist

Descriere

Caracteristici:
- Printat de USPCC, la inalt nivel de calitate
- Editie Limitata de 1000 de pachete
- Stock Bicycle
- 100% art work original
- 54 de carti de joc opera de arta
- Cartile de curte sunt in alfabet chirilic

Te invatam GRATUIT 10 Trucuri De Magie!

Plaseaza o comanda pe site-ul nostru sau in Magic Shop si primesti acces GRATUIT la Cursul Video cu 10 Trucuri de Magie Explicate. Aceste trucuri au fost alese special pentru a putea fi invatate de catre oricine, indiferent de varsta, profesie sau de nivelul de cunostiinte magice pe care le are.

Primesti toate datele de acces pe email, imediat ce a ajuns produsul la tine.

Iti oferim acest curs BONUS indiferent de produsul cumparat (carti de joc, trucuri de magie, jocuri, puzzle, sharpie etc) si de valoarea acestuia.

Invata, Inspira & Uimeste

Reviews (1)

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews
Verified purchase

super

Sunt o opera de arta, nu pot sa ma uit la ele ca la niste carti de joc. Fiecare carte este o incantare. Recomand atat pachetul cat si magazinul de carti de joc.