Butterfly Refill by Ondrej Psenicka Mărește
Butterfly Refill by Ondrej Psenicka
Butterfly Refill by Ondrej Psenicka Butterfly Refill by Ondrej Psenicka Butterfly Refill by Ondrej Psenicka Butterfly Refill by Ondrej Psenicka video video

Butterfly Deck by Ondrej Psenicka

Un pachet de carti de joc cu un design foarte frumos dar si cu un sistem de marcaj inovativ. Desi sunt carti de joc marcate si pot fi folosite in nenumarate efecte magice, arata atat de bine incat niciun colectionar nu trebuie sa il rateze.
Pachetul este recomandat de mari magicieni internationali cum ar fi Michael Ammar, Asi Wind, Daniel Garcia si multi altii.

Urmareste prezentarea video pe care am pregatit-o pentru tine.

Marcajul este ascuns in design-ul de pe spatele cartilor de joc The Butterfly si contine 2 sisteme de marcaj care pot fi folosite separat, iar cand sunt combinate fac minuni! Cu acest pachet vei primi acces la instructiuni video online.

Stock-ul Cartamundi folosit este soft, finish-ul se simte uimitor si sunt foarte durabile. Cutia nu este embosata.

Detalii

Acest produs iti aduce 8 puncte de loialitate. Adauga-l in cos si strangi 8 puncte adica un cupon de 4.00 lei.


85.00 lei

Wishlist

Descriere

Atentie! Pachet marcat! Este creat pentru magicieni si nu pentru cei care pariaza la jocurile de noroc. Creatorul si vanzatorul acestui pachet de carti de joc nu poate fi facut responsabil pentru actiunile de trisare la jocurile de noroc.

Reviews (2)

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 2 customer reviews
Verified purchase

este pachetul care a dat fool la pen and teller

Aceste carti de joc sunt cu adevarat foarte tari. Ce poti face cu ele este incredibil. Iata unul din trucuri: spectatorul zice orice carte si tu tai la cartea respectiva. Bogdan m-a invatat in magazin tot ce trebuie sa stiu + multe hinturi. Recomand.

Verified purchase

Foarte tare marcajul

Si arata si incredibil