NOC x Shin Lim Limited Edition Mărește
NOC x Shin Lim Limited Edition
NOC x Shin Lim Limited Edition NOC x Shin Lim Limited Edition NOC x Shin Lim Limited Edition NOC x Shin Lim Limited Edition NOC x Shin Lim Limited Edition NOC x Shin Lim Limited Edition

NOC x Shin Lim Limited Edition

Editie limitata. Nu va fi reprintat.
NOC x Shin Lim sunt cartile de joc oferite de catre campionul mondial la close up magic si castigatorul American's Got Talent, Shin Lim si Alex Pandrea, creatorul celebrului brand NOC.

Detalii

Disponibil imediat.

Acest produs iti aduce 8 puncte de loialitate. Adauga-l in cos si strangi 8 puncte adica un cupon de 4.00 lei.


85.00 lei

Wishlist

Descriere

Mesaj de la Shin Lim: Salut prieteni, aici Shin! Sunt bucuros sa va prezint noul pachet Editie Limitata NOC x Shin Lim. Aceste carti de joc au adus savoare in aparitiile mele la TV si sunt perfecte pentru momente magice.
Minimalise, elegante si uimitoare. Am facut parteneriat cu House of Playing Cards pentru a crea exact ce mi-am dorit. Un pachet care sa ma reprezinte dar simplu si portivit pentru orice doresc sa fac. Magie, cardistry ... sau chiar un meci de poker. 
Si va mai impartasesc un mic secret. Pachetul include cartea Shin cu ajutorul careia puteti sa faceti un truc creat de mine. 

Cartile de joc sunt printate pe hartie de inalta calitate, de USPCC, cu o cutie custom, sigiliu custom si As de inima neagra si jokeri speciali. 

- printat de USPCC
- stock Bicycle, Air Cushion Finish
- pachetul este marcat pentru simboluri
- include cartea gaff Shin Lim

Made in USA.
Reviews (0)